padod alu Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Radusies nepieciešamība nopumpēt webu no www[dot]wix[dot]com, kuri piedāvā flash webu sagataves, hostingu zem saviem serveriem un citus brīnumus, kam komplektā, protams, nāk vai nu reklāmas vai papildus izmaksas. Nepieciešams dabūt šajā lapā izveidoto lapu uz sava servera, lai nekas neliecinātu par to, ka lapa būvēta tur. Vai tas ir izdarāms un ja jā - kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 nu principaa tu jebkuru flash lapu vari nopumpeet chekojot html sourci, un peectam chekojot flash sourci redzeet kaadi papildus faili (xml,php url) tiek izsaukti. Bet protams ja tev ir ftp pieeja (kura gan shaja agadiijumaa gan jau nav) ljoti skaisti visu vari ieguut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Pieejas nav. Par sourci arī iedomājos, bet īsti nav zināšanu par to kā tas strādā ar flash lapām, tāpat nezinu kādas papildus programmas man būtu nepieciešamas, ja ietu source ceļu, jo ar lapām esmu ņēmies tikai HTML veidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 panjem kaut visprastaako flash dekompileru, vinjam buus iespeeja paskatiities actionscript. un taalaka no actionscript izzidd kaadus papildus failus vinjsh lieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Uzbumpošu tēmu, nebija laika pieķerties šim brīnumam un tagad, kad pieķēros, sapratu, ka neko nesaprotu. Tātad - man ir flash dekompilers un man ir flash lapas source kods, iegūts nospiežot lapas malā labo pogu un viņu apskatot. Kā man tālāk rīkoties? Pēc idejas vajadzētu to kodu pārvērst kaut kādā swf/fla failā? Un ja esmu pareizi sapratis, tad ar ko un kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 nekas tev nav japaarveersh fla faila aja vien tu negribi editot kautko specifisku, vai arii ja tev actionscriptos ieksha air vecais domeens. atver valjaa ar flash decompileri, nespied uz konverteet, bet skaties to sadalju kur ir actionscripts un cheko cauri sourci kaadus externalaos failsu vinjsh izmanto, varbutu pat extrenaalos swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Tātad man to source listi saglabāt vienkārši html failā? Man šodien galīgs zilonis uz smadzenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now