Jump to content
GIGN Forum

Nopumpēt Weblapu No Wix[Dot]Com

padod alu
 Share

Recommended Posts

Radusies nepieciešamība nopumpēt webu no www[dot]wix[dot]com, kuri piedāvā flash webu sagataves, hostingu zem saviem serveriem un citus brīnumus, kam komplektā, protams, nāk vai nu reklāmas vai papildus izmaksas. Nepieciešams dabūt šajā lapā izveidoto lapu uz sava servera, lai nekas neliecinātu par to, ka lapa būvēta tur. Vai tas ir izdarāms un ja jā - kā?

nu principaa tu jebkuru flash lapu vari nopumpeet chekojot html sourci, un peectam chekojot flash sourci redzeet kaadi papildus faili (xml,php url) tiek izsaukti. Bet protams ja tev ir ftp pieeja (kura gan shaja agadiijumaa gan jau nav) ljoti skaisti visu vari ieguut!

Pieejas nav. Par sourci arī iedomājos, bet īsti nav zināšanu par to kā tas strādā ar flash lapām, tāpat nezinu kādas papildus programmas man būtu nepieciešamas, ja ietu source ceļu, jo ar lapām esmu ņēmies tikai HTML veidā.

• 2 weeks later...

Uzbumpošu tēmu, nebija laika pieķerties šim brīnumam un tagad, kad pieķēros, sapratu, ka neko nesaprotu. Tātad - man ir flash dekompilers un man ir flash lapas source kods, iegūts nospiežot lapas malā labo pogu un viņu apskatot. Kā man tālāk rīkoties? Pēc idejas vajadzētu to kodu pārvērst kaut kādā swf/fla failā? Un ja esmu pareizi sapratis, tad ar ko un kā? :)

nekas tev nav japaarveersh fla faila aja vien tu negribi editot kautko specifisku, vai arii ja tev actionscriptos ieksha air vecais domeens. atver valjaa ar flash decompileri, nespied uz konverteet, bet skaties to sadalju kur ir actionscripts un cheko cauri sourci kaadus externalaos failsu vinjsh izmanto, varbutu pat extrenaalos swf ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...