macho Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Iznācis spēles oficiālais treileris - cik nu pēc viņa var spriest, spēle būs vienkārši lieliska. Esmu redzējis arī veco viģiku (steam lapā šķiet arī var redzēt) un šitam geimam ir viena baigi forša fīča - action poga, kuru tu nospied un spēle pati izdomā ko tu tajā brīdī gribi darīt - teiksim kā šitajā treilerī beigās var redzēt - šļūc pa apakšu sūdam vienā brīdī, skrien pa sienu otrā - looks good. maksā vienīgi padārgi edit: ar lieliska es domāju jautra un interesanta un ar action pogu varētu sanākt sūdi ja tu stāvi blakām vietai kur var izšļūkt un vietai kur var skriet pa sienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Man nepatika. Nav pabeigts. Pie tam vēl tā sistēma ar invaitiem un katšu maiņu nevis cilvēcīgu lobby vienkārši galē nost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Šitas izskatās būs kaut kas teicams,pēc ilgiem laikiem atkal sanāks nopirkt kādu spēli.Baigi interesanta izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 jega ir tikai mp spelet, jo sp boti ir nuubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now