Jump to content
GIGN Forum

Bf Bc2


slyer66
 Share

Recommended Posts

Tātad varbūt no šejienes ir aktīvi BF BC2 spēlētāji..Katru vakaru neliels bars spēlē BF BC2 un runā Team Speakā. Rakstu šeit, lai savāktu vairāk tautu un varētu uzspēlēt savā starpā. Pieņemam savā pulkā arī tādus , kas nav diezgan labi spēlētāji, tāpēc mēs arī varēsim palīdzēt , ja ir interese rakstiet PM savus skype nikus, pievienošu sarakstei.

Sīkāka informācija http://battlefield.lv/

Link to comment
Share on other sites

Ja man kāds palīdzētu atrisināt fucking freeze problēmu tad es aktīvi spēlētu, citādāk ĻOTI krīt uz nerviem freezs.

Esmu izmēģinājus n-tos variantus kā salabot, bet nekas nelīdz. Esmu jau atmetis cerības normāli paspēlēt.

Link to comment
Share on other sites

Šis frīzs ir world wide, tur arī ir šāds topiks http://battlefield.l...sp%C4%93le.html , atminēju tam nav. Tjipa skaņaskarte ir vainīga. Man neviena cita spēle neķeras, ne krašo. Pats vainoju amd video karti. Vot nožīdoju naudu nvidia.

esmu pārinstalējis gan punkbuster, gan pašu spēli, gan directx, gan skaņas kartes draiverus, gan video kartes draiverus. Esmu licis kaut kādus gamer updeitus, kurus kaut kur mistiski izrāvu no ea foruma, gan izslēdzis mikrafonu, gan pazeminājis directx, gan mainījis kaut ko kompja settingos (tagad vairs neatceros), bet nekas nelīdz.

edit: jā, iespējams, ka intagrētā skaņas karte vainīga.

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

man mēdz uzkārties bfbc2 pavisam un parasti tas notiek, kad esmu nospēlējis kādas 5 min. tā ar visu skaņu kopā. uztaisu restartu un palaižu vēlreiz. basically viss. pēc tam neuzkaras. kaut kāds strange bugs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...