Mikssilins Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 1. 1. Vecums; 14 2. Nodarbošanās; Mācos , mājas darbi. 3. Pieredze CS/CSS/TF2; cs 1.6 3 gadi. source 1.5 gads 4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Tas ka esmu ļoti bieži on, un ļoti bieži ir čīteri kurus adminiem nododu , bet viņiem nelike ban , bet pēc nedēļas jau ir nobanoti. +Esmu mainijies , varat man jau neticēt. 5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; 17:00- 23:00 un vēlāk 6. Linki uz spēlētaju statos;http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=56081 7. OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. *CheekY MonkeY Dodat kautvai man test , 2 komandas man pieteiktu, muted un kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Un kur ir admini kas Tevi ieteiktu? Tādu nav un šķiet ka nebūs. Un arī nospēlētās stundas neatbilst. Banots par WH. Diez vai no Tevis sakarīgs admins sanāktu. Anti! Edited April 26, 2011 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikssilins Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Un kur ir admini kas Tevi ieteiktu? Tādu nav un šķiet ka nebūs. Gan jau ka nebūs vnk gribējās k-wai 2 komandas kick un muted jo tgd jau pieriebjas kā lamājas. +esmu bijis ari cs 1.6 2 serveros bijis admins , un viņiem nekas nebija pret mani. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 thats what she said Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts