achee Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Kapec es nevaru piekonekteeties nevienam gign serveri? Man vnk nekonekto klat un konsole arii neko neparada.Pat tas pirmas 3 svitras nerada. Wtf? lietoju steam un vinjs ir tikko uzzinstalets pa jaunu[tatad rr ir bijis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 kuram no visiem serveriem tu centies piekonektot? Ar stīmu tu vari ieiet visos serveros, izņemot CSS, tur stāv kaut kāds vecāks updeits Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 pubam un csdm.nekas nenotiek, pat tas 3 svitras nerada.es nezinu, kur ir vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Tikko nočekoju, man ar steamu viss iet normāli, bet skatos ka vairāki cilvēki sūdzas par šādu problēmu. Neesi vienīgais, šaubos vai pēkšņi visiem ir parādijies vienāds gļuks. Iespējams kaut kāds gļuks hostingā vai serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Nu laikam jau, ka serveri kkas vai hostinga.cerams worms atri fikses! the same shit arii ir kso. var tl, gaidu izmainjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nevar buut ka Jums ir 47protocols visiem? Piemeram man ar 48protocolu viss iet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Ja tev ir latnet vai telia, tad neiet tāpēc ka problēmas techpoint datucentrā, jo cik zinu, tad gign un kso ir pie techpoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Ja tev ir latnet vai telia, tad neiet tāpēc ka problēmas techpoint datucentrā, jo cik zinu, tad gign un kso ir pie techpoint. netpoint Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Techpoint un netpoint tas pats vien ir, kā nu kurš viņu sauc. Man arī kaste ir pie techpoint, daudzi arī saka, ka nevar ieiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Nevar buut ka Jums ir 47protocols visiem? Piemeram man ar 48protocolu viss iet.. tu vispar izlasiji topiku? te neviens neruna par nekadiem protokoliem. jaa, man ir latnets.tad jau viss skaidrs.cerams atri vinji tur fikses. tagad tiesham problema atrisinata.tl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts