Jump to content
GIGN Forum

Gign Tf2


Panda.
 Share

Recommended Posts

Vajadzētu uzlikt tā, kad nav spēlētāju, tad tā def karte būt bball2, citādāk man zb iet un vākt tautu bieži vien. whistling.gif

Atceros tās 2as reizes, kad steamā izskanēja uzaicinājums tipa events, tauta saradās ļoti ātri :D tā biežāk vajag darīt

Link to comment
Share on other sites

Cik es ieeju tur parasti ir tuksh serveris ar mistisku karti..... Kaut kad pasen kad tauta pa pusei veel tureejaas bija dazhaadi priekshlikumi par servera uzlaboshanu, netika dariits pilniigi nekas, un taa arii serveris pamira.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt vēl uzraksti man eksāmenus, un palūdz brīvdienas tiem kuri strādā?

Šī perioda spēlētāju zudums ir dabisks, neko darīt, gaidi kad visiem būs beigušās dzelas, super-ultra-awesome updeitu, vai arī meet the :s

var jau pamēģināt kko mainīt, bet tad tas ir tikpat bezjēdzīgi kā pateikt hop - kad jau esi no lēciena nokritis.

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

Cilvēkiem sākas darbu aizstāvēšana,parādu kārtošana,ārā parādās saulīte,skaistās sievietes lien ārā no alām,protams, vairs nav tik daudz laika,lai spēlētu TF'u kā aukstajās ziemas dienās.

Ja kāds sāktu uzfrišināt serveri,manuprāt, būtu arī cilvēki. Varētu sākt ar to,lai pārietu uz 24 slotu serveri,ieviest Streindžera ieteiktos ierosinājumus, izveidot 1 DM serveri, gan jau kādām būtu vēl kāds argumentēts ierosinājums.

Link to comment
Share on other sites

Un ko jus domajat? 3 speles kuras vareja dabut tf2 cepure un daudzi pirka. Tagad daudzi vairak spele vinas un ari minecraft visu izjauca. Domaju uz kadu periodu vajadzetu uzlikt atpakal non-steam piekluvi. Paskatoties uz kso un gx var redzet kad non-steameri gandriz tur vienmer ir.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...