:D Kontra :D Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Es jau kādu ilgāku laika sprīdi uz sava pc uzturu krakotu (ar Hamachi) Minecraft serveri!!! Manā serverī spēlē normāls skaits spēlētāju laikam kādi 5-6 (pazīstami). Domāju kad arī jūs varētu pievienoties ,jo ir interesanti daudz pluginu utt. Serveris ir uz bukkit ,jeb craftbukkit bāzes!!! Vairāk informācijas: Minecraft Web Lapa Reģistējaties un tad forumā rakstiet ,ka vēlaties spēlēt mūsu serverī! MinecraftTukums komanda Edited April 24, 2011 by :D Kontra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Pagaidām serveris nestrādā sakarā ar to ka iznākusi jaunā versija un met ārā errorus! Gaidīsim nākošo versiju ar nepacietību lai tiktu salabota šī tik daudzo serveru lielā problēma! taa tev tas serveris strada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 kads kurs to serveri ir ari reali palaidis var mani sakontaktet skaipaa, niks epixxx, man besi ara, citi cilveki netiek serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
:D Kontra :D Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) Serveris tagad atkal strādā ar visiem pluginiem!!! Esiet visi laipni aicināti spēlēt!!! Edited April 25, 2011 by :D Kontra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 Epix, esmu sakonfigurējis, un viss strādā - jaunākā versija. Domāju rīt, uzrakstīšu Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now