Hruuw Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 Hello ppl ! Mans niks ir Hruuw... es domaaju ka gan jau kaads mani ir redzeejis... Es speeleeju uz cs.4tus.lv cs.gign.lv cs.kaanukurureizi.lv Gribu ieguut admin tiesiibas uz ging servaka, jo kaa esmu pasaacis gignaa speeleet... ta ir dzeki kas nu nekaadaa gadiijumaa nav pelniijushi turpinaat speeli serverii sava atkaartoti un atkaartoti lielaa stulbuma deelj vai arii citu playeru atkaartotas un nogurdinoshas apcelshanas deelj... Protams veel gribas lai vareetu kaadu slinko variantu pabiidiit nedaudz lielaakiem pasaakumiem ar or somethin'... slap (i mean) Un ja nu mape jau zaipalaa.... tad par sliktu nenaak pashaudiit arii kaadu nuke vai cbble sienu.. btw: shaadas mapes ir BRIINUMS tur ieraudziit... Nu tas buutu taa kaa mans nelielais referaats... gl ppl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 odobrjaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 8, 2003 Report Share Posted October 8, 2003 my2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 atgaadina kaa tu saaki killer.mike braukt par kauko augumaa... vinsh tevi izkikoja... nez kas notiks ja tu tiksi pie admin tiesiibaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 Tad buus "milzhu" ciinjas.... Esat redzeejushi kaa chataa savaa starpaa ciinaas divi SOP`i? Kaut gan sheit laikam buus taa, ka, kursh pirmais uzspees, tas otram uzliks banu, un admins laikam jau nevar nonjemts sev banu (jo netiek serverii prieksh ub). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hruuw Posted October 9, 2003 Author Report Share Posted October 9, 2003 nee.... nav jau viss tik traki... tur bija vairaak taads kaa humors... just nervi.. aizmirstiet.. viss buus oki ! me apsola ! btw: ar vinju viss ir izrunaats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 nu tad jau itkaa vienglaak buutu iedot aJk paaris tiesiibas , jo vairs tikai tad buus atlikushi 2 pklayeri kas nav un tie jau nu nebuus kas kauko dariis .. rockyu un r&R jaapsver shitaada doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 ja jau vienu reizi uzbrauca adminam virsuu ... tad varbut tagat grib atriebies ?? psc kas ir ka visi grib spelet tikai 3 map ?? nebesii?? + ja tu kick visu kas sava stulbuma delj nevar neko izdarit tad ari vinji paliks tadi stulbi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 i hate smilies! es nehuja tev nepieshkjiru delj taviem debilajiem smaidinjiem kas nak pec tava luguma pec tiesiibam! Diemzhel ja es redzu lol smaidinjus uztveru tavu jautajumu k joku so.... diemzheel NEE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts