ksts Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) man ir problēma es nokačāju f1-2010, dirt2 bet ienstelējot itkā vis ir,bet kad eju iekšā rāda kādu erroru sākumā bija xlive.dll (kautkas tā) un pēctam bija cits kautkāds d3.... .dll nu ja kāds zin ,kas par problēmu tad lūdzu palīdzat. nu rekur būs tas errors D3DCompiler_42.dll un es nēzinu ko darīt itkā to vienu dffsetup instaler nokačāju bet tikuntā Edited April 5, 2011 by ksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 updeitoju Video karti pārbaudiju directx. es nēzinu, ko lai dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Ielādē no šejienes, viss komplekts .. spied te .. protams vajadzēs arī reģistrēties, bet par brīvu + bez ielūgumiem. Seederu skaits arī liels Edited April 5, 2011 by akka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Ielādē no šejienes, viss komplekts .. spied te .. protams vajadzēs arī reģistrēties, bet par brīvu + bez ielūgumiem. Seederu skaits arī liels OKEJ.bet es tak jau teicu ka man neiet kautkas tur. un domā ka citur kā newoutlaw, inperil nav tur vis komplekts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 vari pamēģināt nopirkt spēli, ja to pašu met tad meklē vainu videokartē vai draiveros un uzliec jaunāko directx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now