Dj_Stay Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Sveiki man kāds var palīdzēt ar to, ka man pēdējajā laikā CPU riktīg rij CHROME Līdz ar to man sūdīgi CS sanāk paspēlēt Reku bilde - http://www.bildites.lv/images/3k59bf9bhc48m4tnb8i.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 atbrīvojies no viņa vai sūdzies chrome support'ā jaunais skype arī nerulē vai avasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Jā, par avast varu tikai piekrist. Nesen man arī CPU rija ļoti daudz, procesos nekas neuzrādījās, ilgi un dikti brīnījos, kas par vainu. Izrādījās, ka avast full scan palaidis bez manas ziņas, un to atlikt nebija iespējams, jo katreiz, kad mēģināju izslēgt full scan, viņš pieprasīja kompja restaru, pēc restarta sākās scans no jauna. Un tā uz rinķi, nopsihojos un izdzēsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now