prekkk Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) viss kartiba Edited March 16, 2011 by prekkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 pa 4 sant ņem nost par katru dienu - kad tu lieto it kā... Tāda lieta bija lau dzirdēta šā gada sākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Pedeja laika esmu noverojis,ka regulari pazud nauda pa kadiem 3 santimiem. kas par lietam? varbut kads ir ar ko lidzigu saskaries? bilances izdrukaa protams neka nerada, kur ta nauda pazudusi... p.s banka ir swedbank, kreditu, lizingu ari nav, open karte. pazvani šamiem un paprasi, kas par ģēlu. p.s. borings lej huiņu, no mana konta nekas nepazūd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Kā jau teicu - biju dzirdējis... nezinu vai tasinība... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) viss kartiba Kas tad beigu beigās bija pa vainu? Pats esmu zem Swedbankas ar OPEN`u, mani rūp šī "naudas novilkšanas" rūpala. EDIT: pa PM`u visu izklāstija, paldies :> Edited March 16, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts