griffin Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Sveiki. Problēma. Vienu dienu nets iet normāli, bet jau nākošo atkal ar lieliem traucējumiem, es tiešām nezinu, kas varētu būt tam par iemeslu, ir tā, ka vienkārši datorā ir vaina, jo uz otra datora viss iet labi. Kads nets pazūd, es ieeju network connections un ar labo klikšķi uz local area connection spiežu disable/enable un nets atkal iet, bet ne uz ilgu laiku (1 - 10) min, reti gadās, ka atkal viss aiziet. Ja vajag nosaukt, kas man datoram iekšā, lūdzu pasakiet ko un kur to atrast, ceru uz jūsu palīdzību. winxp Edited March 15, 2011 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Tev ir lattelekom internets + ar rūteri ? ja jā, tad man bija tādi pati problēma kad nets pazuda, es nomainīju rūteri un tagad viss ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 Jā, man ir lattelecom ar rūteri, značit tur tā problēma aprakta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Jā tieši tā, pretējā gadijumā es tev neko citu nevaru ieteikt. Vienīgais ieej savā IP adresē uzraksti nickā parolē admin un tur nomaini kanālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 noņēmu rūteri, savienoju ar, savienoju vadu pa tiešo ar modēmu, savadīju ip adresses, tagad viss iet, paldies varat vert ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts