Jump to content
GIGN Forum

Summer Sound Party Liepaja


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Labriiit :) Izdzeeru rita kafiju un vismaz kaut cik neliels smaidinsh paradiijies,a to izskatos pec mirstosha(GRIMSTOSHA) titanica :) PAsakums vnk super labs... laikam planojot ka tuseseshu lidz 2:00, taa ir vnm ka tikai 5:00 viss beidzas :DD Lietus malaciitis visu nakti nelija :) vopshem meichas meichas un velreiz meichas :)Cesu alus tomer sukaa, Aldariiti bija forshaaks.. :)blee esmu darbaa stradaju jau...

Link to comment
Share on other sites

Labriit, vai mani vienigo nomoca pohas?;D

pastaastat kautko jauku no partya :))

Jā, tevi vienīgo, jo tu nemāki dzert! I have spoken!

par tēmu : manā mītnē apmetušies tik daudz no SS ;DD un visi/as tik draudzīgi ;DDD

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kam tur elektriba pazudusi :D Noteikti teltiii elektriba pazudusi Wolfbladem un Regjistretajam :DD SJo esmu kondiciju uzkachajis un taisos uz partiiii partiiii :) HUSEINS taa pieleejaas gaaja majaas aizgaja lidz kanalaam paveema ,iegaaja kaut kaadaa sveshaa podjezdaaa un aizmiga :D no rita pieceljas surpriisee :D majas v ispar uz otru pusi :DD Papisis telefonu,shodien stiljija no manis visus gigniesha tel. nr :DD cash galigaa pipeleee ar cuucinjaa tusee :DD zaljaas bikses kaajaas :) Deadalive pa ilgiem laikiem nakamaa dienaa skaidrs izklausiijaas :) Lietus nav lijis jau 24h :) wuhuuuu...Pie taa arii paliekam :)

Link to comment
Share on other sites

Tā arī nesapratu, kurš man zvanīja un prasīja, vai cash blakus... Kā mans nr pie visiem izklīdis? :>

Pārtijs bija ok, 2. dienā bija puslīdz skaidrā, bija daudz foršāk nekā 1. dienā ar visu pieliešanos. Gustavo normāli parāva, žēl, ka laiks tāds nereāli vējains un lietains, būtu tauta aktīvāka.

Shark telts bija iemīļotākā vieta pasākuma laikā, jo bija vienīgā, zem kuras paglābties no lietus. Vienu gandrīz norāva un visi pārcēlās uz otru telti, kur bija normāls biezenis.

Ja neskatās uz to diskomfortu, ko radīja tas, ka man dzīvoklī bija apmēram 20 cilvēki, pasākums izdevies. Cash drošvien vēl nemaz nav mājās, pa ceļam redzēju, kā busiņš piestājis ceļmalā un visi nereāli hajo. Menti šodien arī vairākās vietās kontrolē situāciju. Pa ceļam pat uz Liepāju braucot 1 vieglais un 1 fūre bija grāvī... Domāju, ka tā bija jābūt otrā virzienā :>

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...