bloodlord Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 vajag nopirkt vienu lietu , kādā no šiem veikaliem 1 2. Gribu uzzināt vai ir vērts , jeb labāk neriskēt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Visi tie veikali ir vienlidz labi (nu gandirz - lasi atsauksmes salidzini.lv), ja prece ir peejama noliktava. Jolbis sakas, ja prece nav noliktava un ir jagaida x hvz dienas/nedelas. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Nu daudzos iVeikalos ir tāds prikols ka raksta ka noliktavā ir viena prece, bet ītenībā tās nav, tas ir lai tu piezvni un tevi pierunā pagaidīt... Bija tā vairākas reizes gadījies.... Edited March 11, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 tā nu jau ir tava problēma, jo man parasti preci vajag vakar... nevis rīt,pārīt vai aizparīt.. Bloodlord, kamēr viņiem ir visi likumīgi darbojas visam jābūt čiki piki, domāju ka nevaidzētu būt sētas kantoriem? btw, ko tieši gribi pirkt, ja telefonu.. tad neiesaku vispār viņus ņemt no internetveikaliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 tā nu jau ir tava problēma, jo man parasti preci vajag vakar... nevis rīt,pārīt vai aizparīt.. Bloodlord, kamēr viņiem ir visi likumīgi darbojas visam jābūt čiki piki, domāju ka nevaidzētu būt sētas kantoriem? btw, ko tieši gribi pirkt, ja telefonu.. tad neiesaku vispār viņus ņemt no internetveikaliem Sencim uz dz/d dāvināju telefonu no internet veikala, kalpo jau 2 gadus un vel nav bijušas problēmas, defekts bija radies ar skaļruni, bet tas tikai tāpēc, ka viņš viņu ar kompresoru regulāri tīrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Pirmajā iveikalā pats pirku datoru un telefonu, esmu apmierināts, arī cena nav parāk dārga, lēta, bet ja runā par 2 tad es nezinu vari meiģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now