IT draugs Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Sveiki! Mūsu uzņēmumam ir nepieciešams profesionāls IT testētājs (WEB aplikāciju testēšanai). Iesakiet, kur meklēt? Darba pienākumi: ∙ analizēt, izskatīt un novērtēt lietotāju prasības, specifikācijas un modeļus testēšanai; ∙ programmu testēšana visos līmeņos, rezultātu novērtēšana un dokumentēšana; ∙ testu administrēšanas/vadības/monitoringa rīku izmantošana; ∙ testu automatizēšana. Darba prasības: ∙ vismaz 2 gadu pieredze WEB aplikāciju testēšanā; ∙ zināšanas par SDLC; ∙ pieredze darbā ar testu automatizēšanu; ∙ stabila personība ar augstu atbildības sajūtu; ∙ prasme strādāt komandā; ∙ ļoti labas angļu valodas zināšanas (mutiski, rakstiski); ∙ labas latviešu un krievu valodas prasmes. Piedāvājam: ∙ darbu stabilā uzņēmumā, dinamiskā un draudzīgā vidē; ∙ pieredzi projektos augstākā līmeņa starptautiskiem uzņēmumiem; ∙ karjeras izaugsmes iespējas un konkurētspējīgu atalgojumu; ∙ darbam nepieciešamo aprīkojumu, sociālās garantijas un profesionālu apmācības sistēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 (edited) Es varetu pie Jums stradat. 1300Ls menesi pec nodokliem. Beefs P.S. es atbilstu visiem punktiem + daudz vairak! EDIT: Es, protams, saprotu, ka Jus meklejat darbinieku par 300 +- 50Ls, BET es Jums varu garantet, ka mans ieguldijms un atdeve daudzkart pārsniedz šo algu atšķirību. Lieki piebilst - testētāju darbs ir daudzkārt atbildīgās un sarežģītāks. Edited March 10, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now