Termoroy Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 anyway..mana tada problema ,ka man gta IV skaņa uzkaras ,kad speleju.karo4 ,piemeram kad svilinu riepas(driftoju),man ta riepu čikstēšana iekaras(tas ir tā,ka tā skaņa neapklust,kautvai auto jau ir apstajies) .. nu tas pats ar citam skaņaam karo4 .. piemeram tur ar mobiilo ,kad staiga pa menu tas (piip) skaņa iekaras utt. man ir visi pedejie draiveri .. geforce 7300GS ..AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+ ... DDR2 'VDATA'1024MB .. es izmantoju 'commandline' un citus pa4us lai man ietu speles ggrafika perfektu un nekas nekartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 kompis jau nav spīdoš,bet mans minējums: skaņas kartes draivers. Pašam savulaika uz vecāku datoru bija tāds joks,kad spēlē San Andreas dators vienkārši restartējas un izmet don't send pēc nākošā start-up. Tur arī noskaidroju (Send Error Report) ka draivers skaņai nav updeitots,tik vien.. (Bet simptomi ar skaņu nebija,viss gāja ,vienkārš negaidīts restarts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now