Jump to content
GIGN Forum

Logitech G5


NeoX
 Share

Recommended Posts

Hei hei hei, tātad sakarā ar to, ka būtā nepalīdzēja, tad vērsīšos te :) Tātad pele G5 Logitech, ir uzinstalēts pēdējais setpoints, viss čotka!

Tātad...

Sākās viss tas tā, ka nolēmu pavērt pc vaļā un piemest ramu! Izslēdzu PC, izrāvu barošanas vadu, izvilku ārā ramu, pāčakarēju, secināju, ka tomēr nevajag. Iemetu atpakaļ, slēdzu iekšā - pīkst, ok skaidrs... Ramu neiebāzu kārtīgi... Izslēdzu, salieku visu kārtīgi, ieslēdzu, viss okey :)

Ieejot win, pirmais, ko sajutu ir pele, psc... Vnk jūtama ātruma un jūtīguma atšķīrība, kgan pirms piecām minūtēm viss bija ideāli... Visi setingi stāv, kā vajag, viss sakonfigurēts, bet ātrums pelei savādāks... Nerunāsim jau par ingeimu, vnk nereāli spēlēt, jo liekās ka pie mazākās rokas trīces mērķis kustās. Atinstalēju, uzinstalēju atpakaļ, dzēsu defaulto folderi, instalēju citā folderī, galu galā uzinstalēju setpointu no support lapas, ķipa pats pats pats krutākais..

Atkal nekā... Teorētiski ir tā, ka iekš setpointa stāvēja peles ātrums 7/11 un 1800 dpi, ingeimā 1.3 +/-! Ja tagad uzstādu tādus parametrus, tad lai pagrieztos pele jāpārceļ pāris reizes!

Ok, kāds teiks, maini sensivity! NEDER, nesanāk atrast īsto...

Peles vaina tā nav, jo vakar biju pie cita datora ar šo pašu peli, uzinstalēju setpointu, visu visu un tiesa setingi bija nedaudz savādāk, bet atradu +/- man pieņemamu ātrumu! (No pieredzes zinu, ka katram pc tie setingi iekš setpoint jāuzstāda savādāk, man vismaz tā vienmēr ir bijis...)

Šodien atnākot mājās, centos uzstādīt tādus setingus, kādi bija vakara pie svešā datora, bet diemžēl ātrums ir pavisam savādāks!!!

Varbūt lūdzu kādam te ir kādas idejas, kā es to varētu novērst, izņemot muļķīgu WIN reinstal...

Link to comment
Share on other sites

Man bija kas lidzigs! sakumaa viss bija super,pec tam kaut kaa viss saka gljuchiit! izrubiiju to setpointu, paspeleeju paaris ned. bez settpointa tad palaidu pa jaunu vinju un viss bija shtokos! Bet kas pa taam paris ned. notika hvz neko it kaa nemainiiju!

Link to comment
Share on other sites

Man tieši šis bija ar mx 518 modelīti! Arī nolēmu patīrīt PC, izrāvu vadu un pēc ieslēgšanas viss ir greizām! Aizmirsu piebilst, ka meiģināju caur safe mode palaist kādu veco bekupu, bet bez izmaiņām, visi faili izzuda, viss atjaunojās, izņemot šo!!!

Patiešām svarīgi būtu uzzināt, kas šo visu spēj izraisīt!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Hmm, pamēģini atinstalēt visu setpointu un parakājies pa regedit un padzēs visu sakrā ar logitech, tad iespraud peli pa jaunu un skaties vai pa defam saliks normālus settingus. Var palīdzēt. man tā ar Roccat peli bija.

Link to comment
Share on other sites

b0r1ng, THANKS... Izlīdzēji... Tiesa uzstādīju savus 1800dpi, 7/11, un ingeimā 1.3, liekās samērā normāli! Tiesa ir tā, ka liekas bišku par lēnu, tad bišku par ātru, bet to varētu norakstīt uz to, ka pēdējā laikā daudz eksperementēju ar peles ātrumu, dēļ radušās problēmas.

Varbūt nedaudz oftopā, bet varbūt tomēr nē:

Ingeimā, peli kustinot viss liekās tāds peldoš, nav tā, ka asi pakustinot, kadrs mainās asi! Enī edieas?

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Ok, teorētiski varētu norakstīt uz spēles vainu, bet vai tiešām csā ir iespējams slēgt iekšā un ārā tādas ektras?

Citos šūteros so so, mazāka pieredze, respektīvi minimālās izmaiņas reāli neko daudz nemaina!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...