Jump to content
GIGN Forum

Crysis 2


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Nupat kā noprovēju jauno Crysis 2 multiplayer demo. Izskatās tīri interesanta jāpiešaujas pie gameplay un tad jau var arī kādu novākt. Patīk grafika, un esmu pārsteigts par to, ka uz Gamer levela vispār nav nemazāko lagu, kāarī bija iespējams normāli šaut ar pingu ~120. Domāju, ka jāpērk no bor1nga pa 10 Ls un jāsāk mācīties.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

ari iemeginaju, savu UK serverii ar pingu 109 un tiktiesham pilnigi normali, veesi var pashaut, BET ir viena lieta, kas kretinee nereaali, energy saja daljaa turaas daudz ilgak use reziimaa un ir nenormaali daudz krisas serveros, jo tadas kaa misijas nav, cik saprotu ir tikai jasavac noteikts daudzums kill'i komandai kopaa :) aa un vek protams visadi supadupamegapero jau skraida serveros, besii :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Tas ir katra paša ziņā vai spēle patīk vai nē. Personīgi man patīk spēles ideja, un protmas grafika. Neteikšu, ka multiplayer ir ļoti izdevies, bet single player domāju būs spēlējams.

Link to comment
Share on other sites

šodien nolādēju pilno versiju priekš savas xkastes. spēle ir super. Vienīgais negatīvais komentārs ko varu pateikt, ir tas ka tekstūras bieži netiek ielādētas līdz galam. Bet tas proti ir zināms mīnus, dēļ tā ka konsoles vienkārši nespēj pavilkt cryengine 3 līdz galam. Viss pārējais ir fantastiš, ja godīgi brīnos ka 5 gadu veca kaste spēj vispār ieslēgt tādu spēli.

Link to comment
Share on other sites

Iesāku spēlēt SP. Vizuāli spēle ir fantastiski skaista, un vispār nav nemazāko lagu. Salīdzinot ar pirmo Crysis spēle ir daudz smukāka un arī izskatās, ka būs visādas jaunas papildiespējas attiecībā uz ieročiem un nanosuitu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...