GooD`MeN Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) Tatad man 1majaa Maijaa jabuut Riigaa uz seminaaru! Lai nebuutu no pasha riita 4:00 jakratas uz Riigu,esmu izleemis 28tajaa,taaa ir 1dien mochiit uz Riiigu,bet mekleeju,kaadu kas mani varetu uznjemt pie sevis un butuu ar mieru ar mani IEPIXAAT 1dienas vakaraaa,un tad es nakamaa ritaa 9 jau buuutu PROM no tava kakla un dotos uz seminaru! Cash iecheko kaa tev ar darba kalendaaru! Varbut tie kas velas sadzert ar mani tajaa datumaa tad varbut iepidzina te kaut ko un k-ko kopistiku varetu sachekot! Es raxtu tik aatri,jo driz laizhu uz VAACIJU,un es vel nezinu ka man tur buus ar to neta pieeju! P.s. Idealak butu ja kaads dziivotu blakus Raddison BLU viesniicai! Edited February 5, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Tatad man 1majaa Maijaa jabuut Riigaa uz seminaaru! Lai nebuutu no pasha riita 4:00 jakratas uz Riigu,esmu izleemis 28tajaa,taaa ir 1dien mochiit uz Riiigu,bet mekleeju,kaadu kas mani varetu uznjemt pie sevis un butuu ar mieru ar mani IEPIXAAT 1dienas vakaraaa,un tad es nakamaa ritaa 9 jau buuutu PROM no tava kakla un dotos uz seminaru! Cash iecheko kaa tev ar darba kalendaaru! Varbut tie kas velas sadzert ar mani tajaa datumaa tad varbut iepidzina te kaut ko un k-ko kopistiku varetu sachekot! Es raxtu tik aatri,jo driz laizhu uz VAACIJU,un es vel nezinu ka man tur buus ar to neta pieeju! Mēs ar macho piedāvātu savu māju, jo dzīvojam centrā un tā, bet, cik saprotu, Tu esi resns, tādēļ mums nebūs priekš Tevis vietiņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Mēs ar macho piedāvātu savu māju, jo dzīvojam centrā un tā, bet, cik saprotu, Tu esi resns, tādēļ mums nebūs priekš Tevis vietiņas Nu cammmooooonnnnnn,tas bija kaa sitiens zem jostas vietas(ar milzigu smieklu devu)! Varu nosuutiit savus apkartmerus,tas varbuut palidzeetu pardomaat? Jo es esmu LIELS nevis RESNS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 He`s not fat, he`s fluffy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ai ku tas jauki skanēja no ep1demic. wuhuhuhu... So sweet AWW Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Lab skaidrs jus mani atshuvaat bet pec vakardienas nolieshanaas negribu vairs nevienu redzeet Cik raddison BLU ir Riigaa? Un kaa tur tikt? P.s. Man vajag uz veco Kugu iela 24 kas skaitaas Raddison DAUGAVA BLU! Kaa man no Zinatnju akademijas tikt! Kaadi transporti un no kurienes jakjer?? Edited February 28, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 taksi nu nebus dargi, kadi 3-4ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 taksi nu nebus dargi, kadi 3-4ls Pa 3-4 LS es varetu paspeet pat piedzerties un ar kajaam aizvilkties! Agrak zinu ka kaut kaads tramvajs turp gaaja! BEt njepomnju ar kaadu braucu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) 5-4-2-10 tramvajs no tirgus\stockamana Edited February 28, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Taak kur mums tur ir pieturas! Aaa ! Pie tirgus pie taaa kanala tur nebus pareizi? Znachit tur kur 22(vai 20) autobuss pietur kas brauc uz lidostu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Taak kur mums tur ir pieturas! Aaa ! Pie tirgus pie taaa kanala tur nebus pareizi? Znachit tur kur 22(vai 20) autobuss pietur kas brauc uz lidostu? Nu +- pie ta kanala tu iekapj 5aja tramvaja kas brauc UZ STCOKMANN pusi un izkāp uzreiz AIZ tilta. kamēr brauksi pa labo pusi redzēsi to viesnīcu. Edited February 28, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Nu +- pie ta kanala tu iekapj 5aja tramvaja kas brauc UZ STCOKMANN pusi un izkāp uzreiz AIZ tilta. kamēr brauksi pa labo pusi redzēsi to viesnīcu. E-talonu varu nopirkt pie shofera? Un cik maxaa brauciens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 70 pie šofera vai 50 sant jebkurā narvesenā pat braucienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Skaidriite Tad kaapju 5tajaa tramvajaa kas kursee noteikti ik pec 10min! Kapju pieturaa kas atrodas starp tirgu un aotoostu pa vidu pie taa mazaa kanalinja!un braucu uz stockmann pusi vinsh tur noteikti pagrieziis pa kreisi un dosimies paari tiltam un tad tjipa kaapju laukaa un tad jau gan jau atradiishu! vai pareizi? P.s. Un atpakalj tieshi tapat Edited February 28, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Nuuu, 5aja es domaju tu kapsi pie operas. Tur starp autoostu un tirgu vinjsh nekurse, bet kurse preti stockmanam. Tad tad tev jaskatas to 5o tramvaju kas brauc uz upes pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Es zinu 2 čomus, kas dzīvo netālu no radisona. BET nezinu kā viņiem patiks, kad pa nakti paliks pixātājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) ja ir baigā vajadzība var pie manis palikt... Edited February 28, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Es iztikshu ar nepalikshanu! Aizbraukshu vnk no pasha riita! UN majas uzreiz lai uz hokji paspeetu! Bet tu man iedod labaak linku kur kartee apskatiit to pieturu kuraa kaapt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Pag, tu maijā vai martā brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Naktsmājas var sarunāt, ja nu galīgi nav variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 tak uzprasi uz ielas kadam, nebegs jau vivnji prom p.s. tu vaacijaa nopixaa 1k eiro, bet te tev zhhel 3-4ls taksim, nu gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 tak uzprasi uz ielas kadam, nebegs jau vivnji prom p.s. tu vaacijaa nopixaa 1k eiro, bet te tev zhhel 3-4ls taksim, nu gan. Tavaa jautaajumaa ir ariii atbilde ja tu visu naudu nopixaa,tad jau nav vairs ar ko taxim maxaat Jasavelk v nk jostas Nee nu lab vinchikiem vakar bija nauda un ir jau nauda! bet josta vienalga jasavelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Tavaa jautaajumaa ir ariii atbilde ja tu visu naudu nopixaa,tad jau nav vairs ar ko taxim maxaat Jasavelk v nk jostas Nee nu lab vinchikiem vakar bija nauda un ir jau nauda! bet josta vienalga jasavelk Ar tiem kg ko vacija uznemi domaju ari ta varetu but problema :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Esmu majas esmu dziivs Paspeju laicigi uz HOKEJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) a mes jau te satraucamies, kur esi pazudis ps. pixaaju un skatos hokeju, cipsi + merciite, viss kruti. Edited March 1, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now