elks Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) Sveiciens gign'ieši Tātad gribēju ieiet uzšaut un spiežu uz ikonas, domāja domāja un izdomāja šito Man to bildi nerāda, nezinu vai jums arī. Rekur links http://www.bildites.lv/images/ykvlg2tu2eeq6xovmx.bmp Izdzēsu visus failus kas bija stīma mapē kā arī pašu stīmu, nokačāju pa jaunam, ieinstalēju aizgāja. "tas bija pa dienu" tagad atkal gribu ieiet bet rāda to pašu. Kā tas vispār ir iespējams ? Edited February 3, 2011 by elks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGA Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Tas ir ejot steam iegsa vai ari pasa cs. Jo reti ir ta, ka esi izgajis no cs ara, bet steams paliek ieslegts un tad meidini ieiet pa jaunu cs, un izmetas sitas suds. Uzspied ctrl + alt + delete un izsledz steam ara un ej pa jaunu iegsa vina. Cerams palidzes, jo man ari ir bijis sitas shits. Edited February 5, 2011 by EGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
elks Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Man stīms visu laiku ir ieslēgts, šitais mēsls parādās kad spiežu uz cs. Bet vakar arī bija diezgan smieklīga situācija, restartēju pc un aizgāja. Taču atkal kā izslēdzu cs un mēģinu vēlreiz ieiet uzmetas tas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Parinstalet siimu esi megjinajis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pārinstalē stīmu! Īstenībā vispirms izdzēs, tad izdzēs pārējos failus kas palikuši iekš "Program Files\Steam" un tad uzinstalē, viss strādās... Tikko tādu problēmu atrisināju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elks Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 jūs jau laikam lasīt nemākat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 elks, atvaino, es tikai imeidžā aci iemetu! Kad izslēdz stīmu, atkal ieslēdzot viss strādā? Teorētiski vari pameiģināt citu direktoriju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elks Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Problēmu atrisināt sanāca šādi : Kad gribu spēlēt cs tad restartēju pc un viss aiziet. Diezgan sarežģīti, bet vismaz. Varat taisīt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGA Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) Drizak tu neredzi, ko raksta Izlasi manis rakstito kaaaaaaartiiiiigi. bus vieglaaaaaaaak neka restartet kasti. Ar sito sen bus vieglak, butu kartigi izlasijis manu rakstito butu jau sen atrisinajis ^^^^^ Uzspied ctrl + alt + delete un izsledz steam ara un ej pa jaunu iegsa vina. Cerams palidzes, jo man ari ir bijis sitas shits. Edited February 5, 2011 by EGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts