Queer Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Wellness ir laba manta, pēc taviem rezūltātiem tavs konsūltants noteiks ko tev tieši vajag! Pats lietoju H-life produktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Wellness ir laba manta, pēc taviem rezūltātiem tavs konsūltants noteiks ko tev tieši vajag! Pats lietoju H-life produktus. Ko tik skopi ar informaciju? Padalies varbut ar savu PIEREDZIITI,cik daudz ko lieto u.t.t. Kaa ar pashsajutu,kapec saaki lietot.u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Ko tik skopi ar informaciju? Padalies varbut ar savu PIEREDZIITI,cik daudz ko lieto u.t.t. Kaa ar pashsajutu,kapec saaki lietot.u.t.t. Bija lielas problēmas ar ceļgaliem, pats spēlēju futbolu. Tad mamma uzzināja par šito štelli. Sāku lietot Formula 1 ar pienu, tos vitamīnus, un olbaltumu. Pagāja 3 nedēļas sāpes pazuda. Un ar produktiem var tievēt, uzņemt svaru, muskuļmasu. Protams tev pašam ir jābūt nosprastam mērķim uz ko tiecies. Tur tev visu sīkāk izstāstīs! P.S ōme nometa 13 kg. Un kotēļiem ir vairākas garšas, laikam kādas 5 Edited February 8, 2011 by JIeHUH Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Tjipa FORUMULA 1 bija tas lielais iepakojums kaut kur paari 20 edienreizem,tas pulveris pa 26Ls? Ok tev Rigaa cena var atskjirties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Es esmu no Valmieras, un cenas visur ir vienādas! Ir vēl tas batoniņ, tas arī labs Edited February 8, 2011 by JIeHUH Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 ēm ja tāda tēma priekš 1.82m 70 kg tas ir daudz vai maz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Daudz tas nekādā gadījumā nevar būt. Parasti tā vidēja noņem kādus pāris centimetrus un tev sanāktu tavs vidēji normālais svars ( kādi ~80 kg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 EEEdu! Pedejaas dienas no riitiem dzeeru ACTIMEL,! Tagad eedu Activia jogurtinju! Daudz veseliigu bakteeriju un vitamiinu! Dzeru kafiju ar sierinju! Vakar vakaraa pagatavoju VISTAS FILEJU, olaas un sieraa samaisiitu un uz pannas ,kaa pelmeniishi, nedaudz sviestinju uz pannas uzliku,nevis ELJU! UN ar riisiem un tomaatinjiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 EEEdu! Pedejaas dienas no riitiem dzeeru ACTIMEL,! Tagad eedu Activia jogurtinju! Daudz veseliigu bakteeriju un vitamiinu! Dzeru kafiju ar sierinju! Vakar vakaraa pagatavoju VISTAS FILEJU, olaas un sieraa samaisiitu un uz pannas ,kaa pelmeniishi, nedaudz sviestinju uz pannas uzliku,nevis ELJU! UN ar riisiem un tomaatinjiem! tas jau sāk izklausīties pēc cilvēka, tik vajag mēģināt atradināties no kafijas, dzer tēju bez cukura. un par tiem aktimeliem, cik esmu ar mediķiem konsultējies, nevienam no viņiem par tādām baktērijām nekas nav mācīts, tā kā tas droši vien ir vien reklāmas triks, bet nu jogurti paši par sevi jau ir veselīgi, tā kā tos droši stum māgā, lai māga brīnās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Slimojot, kjermenis barojas,vai badojas? Vai slimojot vaiirak pienjemas svaraa vai nometas svaraa? UZ tik stulbu jautujumu noteikti buus tik pat stulba atbilde Edited February 10, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Vai slimojot vaiirak pienjemas svaraa vai nometas svaraa? slimojot tev it kā zūd ēstgriba, bet tādu sajūtu tev izraisa baciļi, tāpēc vajadzētu vien ēst normāli (kaut arī negribās). Tas vai tu pieņemsies, vai nokritīsies jau būs atkarīgs no tevis. Ja gulēsi gultā visu dienu un ēdīsi, tad, protams, ka pieņemsies, ja reizi dienā vismaz uz pusstundiņu iziesi ārā pastaigāt un svaigu gaisu paelpot, tad viss būs ok. slimojot var sevi vieglāk piespiest lietot daudz šķidrumu - dzert zāļu tējas, lietot medu un citas veselīgas fīčas. Protams, es tev tagad nesaku, ka tev ar 39 grādiem būtu jāskrien ārā. Tas tev pašam būtu jāizspriež atkarībā no situācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Vakar uzshmoreeja manejaa kotletes ar riisiem,un salatinjiem! Porcija bija sameraa mazinja ,bet pietiekosha! Shodien uz svariem uzkapjot biju shokaa jo -2,5kg! Nu jau 95,5kg sveru Ir progresss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 tu nebrīnies ka rītā tas svars būs atpakaļ. ne tapēc ka tu nepareizi kaut ko dari, bet tā vnk notiek man piemēram svars svārstās no 77-80kg. jēli komentāri droši gaidīti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Teddy kads augums? Nezkapec biju parliecinats, ka esi tuvu 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 man piemēram svars svārstās no 77-80kg. Ko tu tur stāsti, tusni tu esi precīzs centners. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 tu nebrīnies ka rītā tas svars būs atpakaļ. ne tapēc ka tu nepareizi kaut ko dari, bet tā vnk notiek man piemēram svars svārstās no 77-80kg. jēli komentāri droši gaidīti... es tagad ar esmu tavā svara kategorijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 es tagad ar esmu tavā svara kategorijā! Netici viņam. Viņš nav tik viegls. Es sveru 80 kilogramus, Teddijs centneru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Netici viņam. Viņš nav tik viegls. Es sveru 80 kilogramus, Teddijs centneru! un pa kuru laiku tu paspēji tā uzbaroties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 lol, gludeklis ir resnāks par mani nu labi, smagāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Man jau kādu gadu svars grozās ap 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 nepareizu bildi ieliki vaidzēja šito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 nepareizu bildi ieliki vaidzēja šito nepareizs esi tu, haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 Svaraa esmu krities,bet apkartmeraa njeemies svaraa jo punciitis lielaks palicis Tas nav tas ko gribeeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now