Jump to content
GIGN Forum

Cs 1.6 Problēma..


Fu*k yea
 Share

Recommended Posts

Tātad mana problēma ir sekojoša! Kad ieeju CS 1.6 viss ir kā parasti bez lagiem nekas neraustas un viss iet! Bet, kad es eju kādā serverī uzreiz konektēšanās pie servera ir daudz lēnāka un ieejot serverī pings paceļas virs 500! Tas nav visos serveros, reti kurā serverī man nekas nelago piemēram ejot gigenā man uzreiz paceļas pings un sāk raustīties! Kas man jādara, lai varētu pilnvērtīgi spēlēt visos serveros?

Link to comment
Share on other sites

gignaa pameegjini rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 varbut palidz

Paldies veci, es biju meklējis citās vietās, kur varētu atrisināt šo problēmu, un tur bija rakstīts rate 2500 un izmainot uz 25000 viss aizgāja! Paldies!!! Tik vēlviena maza problēmiņa! :D Kāpēc mani met ārā no spēlēs? Es ieeju savā steam CS ieeju serverī spēlēju spēlēju un pēkšņni vnk viss uzkaras un neko citu vairs nevar izdarīt! Jāspiež Ctrl+Alt+Delete! Ko darīt, lai neuzkartos CS?

Link to comment
Share on other sites

Vispār esmu ievērojis ka steam vispār ir tāds dranķis.Ar šo steam ir lielākas problēmas nekā ar parastajiem krakotajiem 47/48 protokoliem.Bieži kā jav te minēja steam uzkaras,izmet no serveri parādot kādu fakingu paziņojumu.Bieži ieejot serverī šis pats sāk skriet uz priekšu neaiztiekot pogas,pele nav pakustināma,vislaik tēmeklis ir pa vidu.Pats steam vēlpietam ielādējas ļoti lēni,citreiz pat vairākas minūtes jāgaida,kad viņš izdomā atvērties.

Šādas problēmas notiekas diezgan bieži.

Link to comment
Share on other sites

Patstāvīgas kustības ir novērojamas, ja tu esi atvēris Game Overlay vai tev kāds Steam čatā uzraksta. Tā nu tas tai CSā ir. Bet nekādus milzīgus, nelabojamus bagus neesmu manījis pa šiem ~4 gadiem laikam. Bet lādējas tev ilgi tikai tāpēc, ka startupā esi pārāk daudz procesus palaidis un kompis palaižoties nespēj visu vienlaicīgi sagremot, tāpēc tu domā, ka steams ir pie vainas.

vislaik tēmeklis ir pa vidu

Lol, wtf? Tēmeklis vienmēr ir ekrāna vidū.

Un faking paziņojumi nav steama vaina, bet gan servera puses vai tavas puses problēmas. visādi overflowi, flushentriji u.t.t

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A man tāda problēma, ka ieejot stīmā citreiz, tāds lags, nokarās spēle un eju un mērķis lēkā pa galvām, nezinat kā novērst? :D

ok, ok, sorry par oft... Bet iekš stīma, vari defragmatēt kač failus, varbūt tas līdzēs... Protams, ja nekas izdodās, tad vienkārši vari pārinstalēt, izdzēšot pilnīgi visus iepriekšējos cs failus!

Neesi skenējis PC, varbūt kāds dranķis uzmeties... Agrāk tā bija gadījies, pēc normāla antivīrusa iegādes vairāk neesmu pieredzējis tādus sūdus!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...