Jump to content
GIGN Forum

Videokarte Čakarējas

Recommended Posts

Sveiki visiem.... Atkal man problēmas

Tātad , vienreiz jau rakstīju par šo , cerēdams uz to ka palīdzēs - palīdzēja , bet šķiet ne pietiekami( tad teica lai pārbaudu vai videokarte kārtīgi iesprausta , nebija , un iespraudu ,domāju , ka būs Ok tagad , nē ).

... Lieta tāda - spēlējot spēles ( ne jau flash games , bet normālās ) Rādās kubuciņi ! pa visu ekrānu ! Esmu ievērojis ka viņi rodas vairāk ( a.k.a sabiezējums ar viņiem ) tur , kur ir piem. nāk putekļi no mašīnas. Kā arī tas , ka tikko spēlējot flatout , 2 reiz ( par brīnumu ) varēju nobraukt bez kubiciņiem , un tad parādijās. Ok Ignorēju to , turpinu spēlēt , tieku līdz meža trasei , tur kaut kas nogļučī vēl vairāk un vienkārši kubiciņu vietā tur kur putekļiem no mašīnas - nāk kaut kādi melni mākoņi , nopietni , tā kā mākoņi :D + viss kaut kādā veidā ieēnojās un mainījās no pelēka uz baltu , kur bij balts pirmstam - vardu sakot, palika daudz sliktāk kā bij pirmstam !

Bildi reāli nevaru ielikt , jo spiežot print screen un ejot paintā man parāda desktop nevis spēli .... un tur nav take screenshot ....

Nevaig teikt - Pērc jaunu videokarti , bla bla bla ....

EDIT: Ar draiveriem viss ir kārtībā...

EDIT2: Tomēr nerakstiju par šito , tā bija cita problēma , kura joprojām nav atrisināta, lai gan domāju ka bij , bet nē ... būtu labi ja ŠEIT arī kāds izpalīdzētu

Edited by CreativeNemesis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...