Ļevins Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Sveiki, forumieši. Vēršos pie jūsu gudrajiem prātiem. Problēma ir tāda, ka esot iekš servera mic. baigi ļoti briesmīgi skan. Tie kas dzirdējuši un izbaudījuši saka, ka viss paliek klusāks un jā. Značit čerkst kā slima vārna. Ieeju opcijās, noņemu boost gain, transmit mazāku uzlieku, steamā vēl saregulēju. spiežu apply, OK bet kad atkal atveru opcijas, Boosts atkal ieķeksējies. Doh... Izgāju no servera, noņēmu ķeksīti no boos gaina un tad testoju. brīnums - nekas nečerkst. ieeju serverī - būm, slima vārna atkal. Skaipā viss normāli, nekur citur neparādās slimā vārna - tikai tad kad iekš servera runājos. Ceru uz atsaucīgiem vārdu salikumiem Jūsu, nu varbūt ne jūsu, bet nu Ļevins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 God Demmit, BUY new microphone in MAXIMA and taste your life.. In MAXIMA it cost 0.79 LS !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 God Demmit, BUY new microphone in MAXIMA and taste your life.. In MAXIMA it cost 0.79 LS !! Bļe huļi tu sāc angliski rakstīt huiņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 boosts ieslēdzas jo windows sound settingos viņš ir ieslēgts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Bļe huļi tu sāc angliski rakstīt huiņu? a huļi tu sāc latviski rakstīt huiņu .. ? EAT THIS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Skaņas opcijas -> Mikrafons -> uzstādījumi -> pastiprināt mikrafonu ķeksis ir tas, par ko runā Teddy. (ja tev nepiedāvā skaņas opcijas mikrafonu paņem parametri -> papildus parametri) + paralēli spēles opcijām ir arī steam opcijas kuras atbild par skaņu, un tev kad esi spēlē jaieslēdz steam-ingame logs, jātver opcijas un tur arī jāizņem boost.Nu hvz - pamēģini. Tonja cik es saprotu mikrafons ir labs, tikai settingi slikti strādā. Tu ja tev kas nestrādā uzreiz kko pērc vietā, vai mēģini salabot no sākuma? Edited January 29, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ļevins Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Nu ar pašu mic. viss kārtībā. Skaipā tak vārna nedzīvo. un kad neesmu serverī arī nekā nav. Tā ka jaunu mic netaisos pirkt. PS. bet ar veco mic viss bija kārtībā Es laikam esmu blonds jo man windows ENG valodā un īsti nesaprotu kur meklēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Man windows ir krievu valodā tāpēc pateikt arī nevarēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ļevins Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Kāds nevar lūdzu paskaidrot, kur lai to visu noregulē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Control panel/Hardware and Sound/Manage audio devices/Recording/Microphone/Properties/ Bet tas boost man realtek iebūvētajai skaņas kartei ir pie Realtek HD audio manager. (zem Microphone sadaļas, un tur tāda ikona ar mikrofonu un var regulēt...) Edited January 30, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ļevins Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Man arī pie tā properties nav boost. hmm. būs tiešām jāiemēģina cits mic (nepirkšu - aizņemšos ) Tad redzēs kā vaina tā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now