Jump to content
GIGN Forum

Vecmeitu Ballīte


Set.
 Share

Recommended Posts

1) Kā labāk, lai sūdīgi stāv, vai lai labi karājās.

2) Kuru variantu izvēlētos, 10km ar kājām, vai 10cm starp kājām.

...

Ai, īstenībā jautājumu uzdošana ir diezgan garlaicīga padarīšana, jo kaut ko ūbersuperīgu ir gan ļoti gŗuti atrast, gan ļoti grūti izdomāt.

Iesaku labāk kādas divdomīga rakstura spēles sagādāt, vietējais čalis ar pārsteiguma striptīzu arī nebūtu slikts variants (labāk lai kāds tuvāks draugs, kuram vnk nav kauna, nav jau obligāti līdz galam viss jānodara, galvenais, lai laba dziesma un jautrs šovs).

Ja no tavas puses pazīstama ir līgava, tad vienkārši WOW būtu uztaisīt viņai albūmu ar visu viņas, jūsu, dzīvi iepriekš, labi pavadīto laiku bildēm un sirsnīgiem aprakstiem, viņa to ilgi atcerēsies, ja visi labākie draugi būs vienā skaistā grāmatā ;)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Nu beidz! Tu tacu zini, ka tas notiek! Vai tad tu neskaties USA filmas? Tacu ta ir kluvusi ari par musu tradiciju! Tev vajag vinu aizsutit kaut kur talu no sevim tuset kopa ar vinas padauzam draudzenem. Tad tur vinai obligati ir janiekniebjas ar kadu sveshu dzeku (ta ir galvena ideja vecmeitu balitei) - un tad vai nu jasaprot, cik bezgaligi vina mil tevi, vai ari - cik bezgaligi vina mil to otru! :)

Nu ta ir klasika! Latviesu tradicijas ! Nemaita tas! ;) Pasaki, kura tava draudzene tuses! Es visu nokartosu! :D

BEefs

Link to comment
Share on other sites

Ja ir karaoke pieejams, atrodi kādu viņas ļoti mīļu dziesmu, liec viņai to nodziedāt un pretī nobliez kādu ļoti graujošu gabalu saistībā ar gredzenu saistībām, lielo lovi vai ko tamlīdzīgu, tas arī atstās lielu iespaidu. (vēlams, lai kompānija to visu skaisto dziesmu veltītu viņai). Tas liks viņai raudāt.

Link to comment
Share on other sites

... Tas liks viņai raudāt.

Man ir labaka doma! :)

Pasaki, lai vina aiziet uz veikalu. Kamer vina ir veikala, fiksi izsauc mauku un sac riktigi kniebt analaja jusu guljamistaba. Ja tev no vinas ir berni, tad parliecinies, ka berni skatas!

Kad vina ierodas majas un shoka iekliedzas, "WTF" un jau sak izplust asaras - asi pielec no gultas, iespraud pikrstu maukai dirsa, pamatigi iepljauka savu draudzeni, iesplajuj vinjai seja un pazinjo, ka tu vinju ienisti un demonstrativi paker somu ar mantam (ko tu busi atri sakramejis jau ieprieksh) un kadu maisu un meties prom no dzivoklja!

Tas liks vinai vel vairak raudat! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beef, vecmeitu ballītē jau parasti topošais vīrs nepiedalās, tā kā tas variants iederētos kaut kur uzreiz pēc kāzām, vai vēl labāk, pēc mičošanas :D Vislābāk kāzu naktī izvālēt sievasmāti, vai kādu mazgadīgu sievas māsīcu :DD

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...