LAVRx Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Es izlasiiju tikai cerezas pirmo postu takaa neraajaties. Es tur neko kreatiivu nesaskatu, diezgan pajeels teksts ko varetu izdomaat, vienu LU kursu beigusi shalava no Varakljaaniem ar kombulju Ineses paliidziibu. Vispaar jau ir interesanti kaa tas viss ir iegriezies, ja pat uz privaatiem mailiem naak shis bullshits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Es izlasiiju tikai cerezas pirmo postu takaa neraajaties. Es tur neko kreatiivu nesaskatu, diezgan pajeels teksts ko varetu izdomaat, vienu LU kursu beigusi shalava no Varakljaaniem ar kombulju Ineses paliidziibu. Vispaar jau ir interesanti kaa tas viss ir iegriezies, ja pat uz privaatiem mailiem naak shis bullshits. Taaa PHILIPS magnetola,kuraa skan taas vinjas dziesmas,kuraam vinja dzied lidzi ir manis paardota Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 HAHA Goodij, tad jau kad satikshu tevi vareeshu paprasiit tev Ineses kontaktus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now