Jump to content
GIGN Forum

Ipod

renards
 Share

Recommended Posts

Vispirms ar datiem:

Name: iPod

Software version: 1.1.3

Serial number: 7W745SD4Y0P

Capacity: n/a

Vispār nezinu vai tie būs noderīgi, bet tagad par problēmu man ir iPods (kā redzat :D ) un ar viņu kaut kas nav! 1.kārt es īsti vēl nesaprotu visus tās pogas u.t.t.

Nu reāli ir tā tas augstāk minētais ir, jo es nemāku iPodu izslēgt/ieslēgt.

Problēma ir, ka pievienoju savu pleiyeri pie PC caur USB nekas nenotiek ar iTunes rīku viņš tākā nereaģē, nu nerāda to failu kurā ir tas restore. Ja pasēžu un pagaidu, izrauju

arā USB tad parāda, ka iPodam kaut kas nav, tapēc vai nu iespraust un izspraust USB vēlreiz, vai restour uzlikt iPodam, bet kad citreiz savienojas ar restouru es uzspiežu un gaidu. Ielādējās, viss nekas nav noticis caur iTunes visas dziesmas stāv vēl,(nezinu tā jābūt, vai nē) bet es jau nevaru apskatīties, kas noticis ar iPodu.

Jo man ir MEGA LAGS :D nu vnk man ipod ieglučija un tgd spied ko gribi visu laiku 1 vietā stāv, bet es domāju, ka kaut kad jau viņa aklumātoram jānosēžas nejau visu mūžu viņš šitā deks :D un, ja jā degs, tad man bus kabatas lukturīts :D nu ko iesakāt?

Problēma īsāk:

1)Mans iPods nevar normāli pieslēgties pie PC caur USB, nezinu kapēc!

2)Man iPods ir iegļukojis un tagad nezinu kā to labot!

Esmu pārinstalējis iTunes un nekas, viss tā pat! Ā un vienīgi, kad mēģināju no galvenās apple mājaslappas kačāt iTunes man rādija ka sitai vērsijai pa maz bitu, bet tas jau neko nemaina manuprat!

Lūdzu help!!!

Atbildēšu uz jaurājumiem, ja tas jums noderēs izmeklēt šo lietu :D:)

Paldies, jau iepriekš!

Capacity / n/a ???? itkā jau kapacitāte būtu jāparāda, pretējā gadījumā, Itunes nesavienojas ar Ipoda atmiņu.

tālāk - Software version 1.1.3 ? Tagad jau iznācis 4.2 ...

Kas pa Ipodu? Shuffle, Nano, Touch?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...