Ganzzo Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 (edited) Ir neliela problema ar kuru netieku skaidriba. Lieta tada ka monitors vai PC glu4i. kompis stradaja, visu vareja darit. tad ieliku vienu videokarti un mekleju driverus. parus novilku meginaju instalet. bet neka. tad uztaisiju restart PC un sakas problemas. kad pc iesledzu aiziet lidz tai "XP windows" loadind un tad monitors paliek melns un viss. kas varetu but par vainu? jo viss parejais itka strada jo ieliekot music disku(CD) atveras winamp automatiski un var muzonu paklausities. bet ekrans melns. un vai tas mainis kautko ja parinstalesu windows. Edited January 15, 2011 by Ganzzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 videokarte 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 videokarte 100%! bet man lidz tai bildei rada un pec tam tik izsledzas. vai tad nebutu janorubas visam? Un man iebuveta video karte. tad saki ja reali nomainishu v-karti jajiet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 bet man lidz tai bildei rada un pec tam tik izsledzas. vai tad nebutu janorubas visam? Un man iebuveta video karte. tad saki ja reali nomainishu v-karti jajiet!!! Tad varbut atkal ar draiveriem bus jacakarejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 ok , sākumā tu teici - ieliku vienu videokarti un mekleju driverus Tagad tu saki - Un man iebuveta video karte. tad saki ja reali nomainishu v-karti jajiet!!! cik es sapratu, pēc tava , godīgi sakot , neskaidrā skaidrojuma/rakstīšanas veida ( ??? ) tu sākumā kliedz ka tev neiet ( vsp atcerējos - raksta jāiet nevis jajiet , kā tev pirmstam tur bij' ) ieliktā videokarte , bet tagad kautko par iebūvēto videokarti - tu gribi teikt ka tev uz abām videokartēm neiet , vai kā ? Neapvainojies , bet lūdzu raksti saprotamāk , jo man ar bija tā, ka nogļučija kaut kas ( nu man bij vīruss tad ) , un pie start screen slēdzās ārā monitors ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Nu ka iebuveta jau ir uz matesplates no sakuma monitors bija pieslegts pie taa. viss stradaja. pec tam dabuju citu videokarti un piesledzu to! ari viss stradaja, bet ka jau visam tiko pievienotam videokartem vajag draiveri. savadak visi logi vai video lago-raustas. nu vot tatad mekleju interneta draivei kartei itka kautkadus samekleju uzinstaleju,bet kad parinstaleju PC ta viss vairs nestradaja nomitors. tikai lidz tai bildei. gan ar to karti ko iekiku gan iebuveto.. tada man problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Pirms tu gāji dabūt draiverus , tu iegāji un DisableEDOJI iebūvēto ? + uninstalēji vecos draiverus Pamēģini , kad slēdzas viss iekšā , ieiet spiežot F8 pogu ( ieies Safe Modā ) , bet pirmstam uzliec atpakaļ uz iebūvēto , un tad, kad esi ticis iekšā ( ja tiksi , neesmu pārliecināts par to ) , pamēģini uztaisīt system restore uz datumu , kad nebija ielikta videokarte. Tiešām nezinu vai strādās , bet ir vērts mēģināt ! EDIT: Kā uztaisīt system restore atradīsi Gōōglē ! Edited January 18, 2011 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now