Jump to content
GIGN Forum

Monitora Vai Pc Vaina

Ganzzo
 Share

Recommended Posts

Ir neliela problema ar kuru netieku skaidriba.

Lieta tada ka monitors vai PC glu4i.

kompis stradaja, visu vareja darit. tad ieliku vienu videokarti un mekleju driverus. parus novilku meginaju instalet. bet neka. tad uztaisiju restart PC un sakas problemas.

kad pc iesledzu aiziet lidz tai "XP windows" loadind un tad monitors paliek melns un viss. kas varetu but par vainu? post-14811-0-64610200-1295101324_thumb.jpg

jo viss parejais itka strada jo ieliekot music disku(CD) atveras winamp automatiski un var muzonu paklausities. bet ekrans melns.

un vai tas mainis kautko ja parinstalesu windows.

Edited by Ganzzo

ok , sākumā tu teici - ieliku vienu videokarti un mekleju driverus

Tagad tu saki - Un man iebuveta video karte. tad saki ja reali nomainishu v-karti jajiet!!!

cik es sapratu, pēc tava , godīgi sakot , neskaidrā skaidrojuma/rakstīšanas veida ( ??? ) tu sākumā kliedz ka tev neiet ( vsp atcerējos - raksta jāiet nevis jajiet , kā tev pirmstam tur bij' ) ieliktā videokarte , bet tagad kautko par iebūvēto videokarti - tu gribi teikt ka tev uz abām videokartēm neiet , vai kā ?

Neapvainojies , bet lūdzu raksti saprotamāk , jo man ar bija tā, ka nogļučija kaut kas ( nu man bij vīruss tad ) , un pie start screen slēdzās ārā monitors !

Nu ka iebuveta jau ir uz matesplates no sakuma monitors bija pieslegts pie taa. viss stradaja. pec tam dabuju citu videokarti un piesledzu to! ari viss stradaja, bet ka jau visam tiko pievienotam videokartem vajag draiveri. savadak visi logi vai video lago-raustas. nu vot tatad mekleju interneta draivei kartei itka kautkadus samekleju uzinstaleju,bet kad parinstaleju PC ta viss vairs nestradaja nomitors. tikai lidz tai bildei. gan ar to karti ko iekiku gan iebuveto.. tada man problema :(

Pirms tu gāji dabūt draiverus , tu iegāji un DisableEDOJI iebūvēto ? + uninstalēji vecos draiverus

Pamēģini , kad slēdzas viss iekšā , ieiet spiežot F8 pogu ( ieies Safe Modā ) , bet pirmstam uzliec atpakaļ uz iebūvēto , un tad, kad esi ticis iekšā ( ja tiksi , neesmu pārliecināts par to ) , pamēģini uztaisīt system restore uz datumu , kad nebija ielikta videokarte.

Tiešām nezinu vai strādās , bet ir vērts mēģināt !

EDIT: Kā uztaisīt system restore atradīsi Gōōglē !

Edited by CreativeNemesis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...