Jump to content
GIGN Forum

Moneybookers


Inc23
 Share

Recommended Posts

man tagad tjipa jāapstiprina tas konts, un tur laikam vienīgais veids ir ar to bank transfer uzlikt naudu uz mb konta... tikai es tagad kad mēģinu viņiem sūtīt to piķi caur internet banku, es nevaru nomainit, ka to nodevu par starptautisko maksājumu maksāju tikai es, a tur automātiski uzlec atpakaļ "dalīti".

bet tur moneybookers vēl ir rakstīts, ka viņi nekādas banku nodevas neapmaksā, varētu man šito biški apskaidrot.

Link to comment
Share on other sites

Nu uz kontu naudu var izņemt arī neapstiprinot viņu, bet ja tomēr gribi apstiprināt, tad tev jāsūt starptautiskais maksājums komentārā ieliekot savu ID. Tas vismaz man swedbankā noņēma 5eur pārskaitījums un vēl 5lvl komisijā

Link to comment
Share on other sites

nu jā, man tas pats rādās. ja jau tev izdevās apstiprināt, tad sūtīšu es ar. es nez, manliekas, ka obligāti jāapstiprina tas konts lai izņemtu naudu, jo kad uzspiežu "withdrawal" man saka, ka vispirms jāaktivizē konts uzmaksājot naudu. bet nu labs ir, aizskaitīju 20 euro, arī 5 ls swedbanka norāva, sukas.

Link to comment
Share on other sites

Šajā sakarā varu ieteikt tev arī moneybookers MasterCard, 10eur karte, jāsūta peses scans un kāds rēķins vai dzīvesvietas deklerācija. Tad viņa atnāk ~2 nedēļu laikā, bet tad tu to naudu, kas ir moneybookerī vari izņemt LV bankomātos un neko negaidīt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...