Jump to content
GIGN Forum

Tf2.gign.lv Ame


AmE
 Share

Recommended Posts

Sveiki, mani sauc Roberts un esmu 20 gadus jauns jaunietis. Studēju un brīvajā laikā nodarbojos ar dažādām aktivitātēm (sporta zāle, slidošana) un VĒL atlikušo laiku es pavadu tf2 gign serverī. Esmu ievērojis, ka serverī bieži kāds ir afk, un brīžos, kad spēlē ir svarīgs katrs spēlētājs, no šiem afk nevar tikt vaļā (protams, pēc kāda laika serveris pats izmet viņus laukā), kā arī ir parādījušies spēlētāji, kuri ir nobindojuši pogas uz debīliem tekstiem vai mikrafona skaņām. Tāpēc es vēlētos iegūt sm_gag un sm_kick komandas (nebūtu arī slikti admin čats). Ik pa laikam man ir reģistrēts niks AmE, bet pagājušo mēnesi nolēmu pāriet uz steam id. Ja ir nepieciešams, varu turpināt tikai ar niku. Serverī parasti uzturos vakaros līdz vēlai naktij, kā arī pa dienu (tas atkarīgs, kāds augstskolā lekciju grafiks). Links uz maniem statiem : http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=54360

Mani rekomendē Jancis38 un Teddijs.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, vai afk vajadzētu uz savu roku lidināt ārā, autokiks jau nostrādā pietiekami ātri. Bet tā- par, smadzenes čalim īstajā vietā un kick/gag komandas serverī tiešām ir nepieciešamība, it sevišķi darba dienu vakaros (laikam cilvēki mēģina savas emocijas no neveiksmīgas skolas/darba dienas izgāzt uz pretinieka rešņiem un mediķiem).

Link to comment
Share on other sites

Šim var dod REC, viņš ir arī izpalīdzīgs un atsaucīgs! Vakar es jautāju, kas ir Jarate un viņš bija vienīgais cilvēks serverī, kurš man varēja atbildēt, gan kas tas ir, gan ko tas dara!

Kas tu tāds esi?

Kādā sakarā Tu vispār šeit raksti?

Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

Kapēc nepierakstīji, ka es tevi atbalstu? :D Katrā ziņā AmE droši var likt šīs tiesības, nebūs nekādu problēmu :thumbsup:

Tāpēc, ka nezināju. :)

Gribēju pateikt, ka steam id abonements beidzās, pagarināju niku (tas tālākai zināšanai).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...