Jump to content
GIGN Forum

Unlim Bans

un1imited
 Share

Recommended Posts

| BANA ID: 72906

| ADMINS: Hi_dady

| NOBANOTAIS NIKS: unlim

| NOBANOTAA IP: 46.109.89.209

| IEMESLS: aktivs bans wh

| UZLIKTS: 03.01.2011 02:38

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/72906

ķipa aktīvs bans..neatrodu nevienu aktīvu banu ! izzidis no pirksta kaut kādas pasakas !

jā man ir mdsl un man mainās IP, visdrīzāk tagad jau ir cita, bet es nerakstītu sūdzību , ja gribētu normāli spēlēt! parādi kur un kad esmu spelējis ar wh zem sava nika vai unlimited vai līdzīgi tam!

+ par ip maiņam - ir daži frukti, kas lieto kaut kādus proxy, un maina IP ik pēc minūtes. pats nesen evilā cīnījos ar tādu jampampiņu ... reizes 5 bij jābano līdz viņs pazuda.Pieļauju domu, ka viņs varētu spelēt zem mana nika, bet tad IP nebūs latelekoma tur!

Edited by un1imited

Man ir bans uz IP, bet tas ir uz nepazīstama nika, nav manējais

Tev ir vairāki varianti:

1. dabū stacionāru IP adresi, kura nemainās

2. restartē savu DSL modēmu, lai nomainās IP adrese

3. piereģistrē niku un sarunā ar adminiem, lai uz tavu niku uzliek imunitāti banošanai

4. nopērc oriģinālo spēles versiju

Bani no mainīgām IP adresēm netiek ņemti nost. Ja tev ir stacionāra adrese (ko tu vari pierādīt), kuru tu dabuji nesen un bans nav tavējais, tad vari rakstīt sūdzību un admini to izskatīs.

Priekšroka tiek dota legālas spēles lietotājiem. Tas nozīmē, ka tev ir iespēja spēlēt serverī ar legālu (stīmotu) spēles versiju arī tad, ja uz tavas IP ir bans. Šis ir ļoti parocīgi priekš lietotājiem, kuriem ir mainīga IP adrese, vai arī kuriem ir viena IP adrese uz visu rajonu.

Man ir bans, bet tas tika uzlikts nepamatoti

Tev ir 30 dienas, lai pierādītu savu nevainību, izveidojot sūdzību, kura satur tekstu no konsoles ar bana informāciju kā arī ar linku uz demo failu ar konkrēto brīdi, kur norāvi banu. Demo faili ir pieejami iekš demo failu arhīva un parādās pēc kartes nomaiņas, kuras laikā tika saņemts bans. Lūgums norādīt precīzu raundu, kurā tiki nobanots, lai atvieglotu adminiem dzīvi...

Ja 30 dienu laikā netiek iesniegta sūdzība, tad bans tiek uzskatīts par pamatotu! Šajā gadījumā neatkarīgi no situācijas uz tevi tiek attiecināts šīs sadaļas trešais punkts.

Topiks tiks aizslēgts 00:00, ja ir kaut kas sakāms, tad dari to tagad!

1) man ir nopirkta spēle!

2) manai IP nav bans, manu niku bano!

aka mana jauna IP ir 95.68.109.204 , bet arī to nobanoja dēļ nika Nooke

( 17:12:42 )- <Nooke> tas biji tu?

-( 17:13:04 )- <Nooke> nu uzradijas, ka aktivs bans par wh

-( 17:13:31 )- <Nooke> neesmu vairs pie ta kompja, nevaru tagad nonjemt

-( 17:13:57 )- <Nooke> uzraksti kaut kadu sudzibu, lai nonjem tev kartigi to banu

Edited by un1imited

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...