laucinieks Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Sveiki, Pēdējā laikā esmu saskāries ar problēmu, kas ir tikai Cs 1.6. Esmu spēlējis WoW (oficialājā) staigājis pa dalaranu, orgrimmāru bla bla, nekādi lagi. Bet csā, kā ieeju, ik pa laikam pings lēkā uz 200 - 300, un tad atkal nokrītās. Tas notiek visos serveros. Ar internetu viss normāli. Datora parametri: Ram: 2Gb Processors: 3,1GHz Internets: 5Mbps ar speedtest.net (download) un 1Mbps (upload) Kur varētu būt vaina? Edited December 30, 2010 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Neizmanto wi-fi ? Nu kad blakus istabā ir rūteris un pie tava PC ir uzlikts usb kurš uztver wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted December 31, 2010 Author Report Share Posted December 31, 2010 (edited) Nope. Internets ir ar kabeli, no rūtera, pa taisno no modema tas pats. Edited December 31, 2010 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted January 31, 2011 Author Report Share Posted January 31, 2011 BUMP vēl aktīvs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shokz Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 kāds internets? lattelecom? tas baigais suuds man ari tads ir un pats par sevi sledzas ara un flegmojas, kr4 parej uz citu interneta kompaniju, jo vnk tur kur tu dziivo varbuut nau laba uztvera, jo es ari dzivoju pilsetas centra, bet atbrauca no lattelecom un pateica ka nevar labi uztver un 10mb nets pa pipelēm un kr4 telia vai baltkom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted January 31, 2011 Author Report Share Posted January 31, 2011 laucinieks said: Sveiki, Pēdējā laikā esmu saskāries ar problēmu, kas ir tikai Cs 1.6. Esmu spēlējis WoW (oficialājā) staigājis pa dalaranu, orgrimmāru bla bla, nekādi lagi. Bet csā, kā ieeju, ik pa laikam pings lēkā uz 200 - 300, un tad atkal nokrītās. Tas notiek visos serveros. Ar internetu viss normāli. Datora parametri: Ram: 2Gb Processors: 3,1GHz Internets: 5Mbps ar speedtest.net (download) un 1Mbps (upload) Kur varētu būt vaina? Tu vispār pacenties izlasīt? Uz otra datora, kas pieslēgts pie tā paša interneta viss iet perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shokz Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 laucinieks said: Tu vispār pacenties izlasīt? Uz otra datora, kas pieslēgts pie tā paša interneta viss iet perfekti. nu varbūt tīkla kartei kkas.. vēl varu tev ieteikt //šitos// džekus, ja angliski rubī tad aizej paprasi viņiem, viņi noteikti palīdzēs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ielādē to otru datoru caur kādu live-cd slēdzot pie tīkla. Redzēsi vai otrs dators nekačā vīrusu radītu trafiku, tādējādi sēdinot tavu pieslēgumu. Vari uzzvanīt provaiderim un uzjautāt vai tavs pieslēgums nepumpē palielinātu trafiku... http://pingtest.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 http://www.pingtest.net] Ar pingtestu. Tas nevarētu būt, jo mājā ir 3 datori - portatīvais, un divi pc. Pie viena pc un portatīvā cs iet labi bez lagiem. Tikai pie šī kaut kas gļuko, bet jebkurā gadījumā tomēr drošības pēc pārbaudīšu otro pc gan portatīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pārbaudi gan... Spriežot pēc pinga, viss ir ideāli... Var meiģināt noskenēt ar Malware Antimalware, tas teorētiski var līdzēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now