yoyedinwE Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Nezinu vai šeit ir bijis šāda veida posts , bet man nereāli gribas kautkādu jaudīgāku video karti , bet problēma tāda kā man ir portatīvajs , tagat man ir Mobile Intel? 965 Express Chipset Family 256mb bet gribētos kautkādu 512mb.. man nav ne jausmas kā izskatās video kartes priekš portatīvajiem , un nav jausmas par cenu. esmu vel dzirdējis , ka itkā portatīvajiem nevar mainīt video karti. Ceru uz palīzību un atsaucību ... + ja tomēr varat palīdzēt , tad iedodat linkus vai iesakat kādu video karti paņemt (cenu protams saporotošu līdz 60ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Visprims netā sameklē sava porķika specifikāciju,ja viņam nav opcija ka var likt papildus video ,tad nesapņo. Vēl caur BIOS varbūt,varbūūt vari izdabūt lielāku Vram, bet diezvai tas līdzēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now