DuH Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 fishka taada - ir pc: MB - Abit uGuru pro 3rd eye CPU - Sempron 3000+ @ 2300 MHz Video - Saphire Radeon 9600 ar jaunaako katalistu OS - XP + SP2 raamis - ddr400 1gb speeleejot prasiigas speeles (Spellforce, Earth2160, uc) lec aaraa BSoD vai sisteemas videokartes errori. Vidjushka tika mainiita pret identisku, bet nekas. Pirms BIOS apdeita, kad cpu gaaja uz 1800MHz shaadu gljuku nebija... any suggestions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 neesmu parliecinats ka tas verkjis ir paredzets prieksh 2,3ghz... 3000+ semprons griezhas uz 1.8ghz... sanak ka tu nopietni megini overklotot vinju edit: cik uz fiksu roku uzmekleju googlee, atradu 1.8 un 2.0 procesoru modeljus... 2.3 bija tikai prieksh ljaptopiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 (edited) vispaar jau, maate origjinaali arii paredzeeta amd64 prochiem uz 754 soketa.. amd info: 3000+ - 1800 MHz sanaak, ka es vinju toch esmu diezgan normaali uzdzinis.... es nez kaadeelj biju iedomaajies, ka vish speej vairaak dot aaraa... aa veel kas - gan cpu gan videokartei temperatuuras turas normas robezhaas - ~50 un ~40 graadiem attieciigi (pie slodzes) Edited November 6, 2005 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 liela pateiciiba sliekai - nonjeemu apgriezienus liidz 2.1 ghz un viss ir usi-pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now