Kakiņš* Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Čau Kā var ielikt youtube klipiņu kādā mājas lapā pieņemsim draugiem.lv --> kā tur var ielikt youtube video klipu? Es saprastu ja būtu man uz PC nokačāts kāds video klips un tad es varētu likt iekšā draugiem.lv , bet kā var nekačājot speciāli no youtube video ielikt kāda mājas lapā... kr4 ir pieņemsim viena bilde kuru es gribu redzēt kādā Forumā.... Es ieju bildites.lv un nohostoju bildi... a kā izdarīt to ar video??? nohostot laikam vajag video Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Apakshaa zem youtubes video jaabuut lodzinjam ar nosaukumu "embed" saturu nokopee un ievieto draugos pielietojot "Ievietot no citiem resursiem" metodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nNonstoPp* Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Apsties un iemācies NO GALVAS KĀ PANTIŅU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyedinwE Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 nav vārdu vienkārši ! un draugos ja gribi ielikt dienasgrāmatā vienkārši nokopē no "SHARE" a ja albumā tad embed ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now