Jump to content
GIGN Forum

Nepamatots Bans


juneskU
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Rakstu, jo man admins Fake uzlika banu par wh, tomēr cik es aceros tad viņu lietojis neesmu. Fake sadusmojās par to, ka brīdī pirms viņs man uzdāvināja banu es viņu nošāvu.

cs.gign.lv spēlēju jau kādu brītiņu, tomēr šito brīnumu es nebiju gaidījis.

Demo: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2010-12-21...43-de_odigy.zip

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

pastijos demo, wh tur nav bet ir aizdomas ka saka prieksa, monitorings. reakcija lena, aims galigi garam, sens lens ( ir aizdomas ka pelite pavisam nevelk) lidz ar to divaini lien ara. PS tas ir tikai manas domas. Divainas likas tikai situacija kur vins gaja ieksa ieks a, vienu reizi uzreiz gaja un temeja virsu, otru reizi uzmanigi un ar bij cels prieksa, bet precizu poziciju nezinaja, bet zinaja ka tur ir.

Link to comment
Share on other sites

Es ļoti bieži spēlēju uz čuju.

Pirms trim gadiem beidzu spēlēt cs. Pirms tam biju spēlējis daudzos serveros un kopā biju nospēlējis aptuveni 4 gadus. Vēs šādus tādus jociņus vēl zinu, tomēr par nelaimi pamata skils ir zudis. Tādēļ ir vietas kur spēlēju uz izjūtu, tomēr ir vietas kurā nomirstu vai nošauju garām kā pilnīgs iesācējs.

Link to comment
Share on other sites

Noteikti arī iečekošu demo, un rediģēšu savu postu. Dažbrīd mani Tu šāvu nost uz pārāko reakciju, kas lika aizdomāties... Bet pie tava rezultāta 10:10[defā], nedomāju tevi nemaz vērot.

EDITED pēc demo noskatīšanas: manuprāt, tur nebija par ko banot :fsckinsad:

Edited by lilu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...