Jump to content
GIGN Forum

Htc Stuff


Hm. Murdock
 Share

Recommended Posts

Par cik šeit ir lielāka auditorija, tad gribētu pajautāt, cik tad liela atšķirība ir starp HTC Desire, Desire HD un Desire Z??

Skatijos arī te, protams, Desire HD nebija pieejams, tāpēc principa pēc iemetu wildfire. Un tomēr, tūr ir tikai tīri tehniskie parametri, bet intresē pati padarīšana ar telefonu.

p.s. Kā ir ar to mītu, ka ņemot Okrates mazcenas trubu var viņā bāzt iekšā BITE`s (BiFri) karti un izmantot pavisam pilnvērtīgi?

Edited by Hm. Murdock
Link to comment
Share on other sites

pašam kopš maija ir desire parastais, iesaku ņemt HD, ja vien tev nav problēmas ar tā lielo izmēru, kas arī ir lielākā (vienīgā nopietnā) atšķirība. Z jau ir gluži cits zvērs jau formas dēļ vien - bet arī te uzbūve ir lielākā šķirba. Vispār telefonus un Android OSu varu tikai ieteikt - esmu ļoti apmierināts visās ziņās ^_^

btw, visas telefonu salīdzināšanas un aprakstus iesaku veikt vienuviet: http://www.gsmarena.com/

Link to comment
Share on other sites

Čalis LMT nodaļā teica, ka HD ir ahūns verķis, bet tomēr viņš ir kāds ir, spraugas, skaņas kvatitāte esot tāda so so... Nokia N8 viņu reāli drāžot ārā. HD vienīgais pluss ir milzīgais ekrāns, man gan liekas, ka ērtāk uzreiz paņemt portatīvo kā telefonu, nekā ar to milzeni kabatā staigāt ^_^

Link to comment
Share on other sites

^_^

zvana un audio kvalitāte ausī ir pat ļoti laba. Desire skaļrunis gan, atzīstu, nedaudz iesūkā (ir tomēr arī sliktāki dzirdēti). Bet tā kā es neesmu 13-gadīgs āksts, kurš sabiedriskajā transportā vai tusiņos atskaņo telefonā mp3 bez austiņām, tas mani sevišķi nekrata. Savukār par spraugām gan Tev būs pamatīgi saļečījuši, jo nekādas spraugas absolūti nav. Vishermētiskākais telefons no tiem, kuri man vai sievai ir bijuši.

Link to comment
Share on other sites

Edd vai tad HTC HD versijas telefoniem nenāk virsū Microsofta phone OS virsū , tas gan ir sūds cik esmu dzirdējis. Telefons perfekts priekš neta, video un visām pārējām ekstrām , bet kā Telefons viņš gan neder.

Androidu tak var uzbāzt virsu uz tiem HD ? Nav nekādi restrictioni ?

Es domāju otru telefonu ņem bitei , caur paziņām man ir labs piedāvājums priekš HD tieši.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...