nl_ll Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Sveiki. Varbūt kāds var man palīdzēt ar PC? Tātad vakar no win 7 pārgāju uz vistu ,viss gāja ,bet nākamajā nevaru ieslēgt. Uzrādās Floppy disk(s) fail (40) ,ko lai dara? Nevaru ne ieiet bootingā (F9) ,ne konfigurācijā (F8) un neveru ielikt disku pc , neverās vairs vaļā. Ļoti ceru uz jūsu palīdzību? Tad vienu brīdi aizgāja un bija izvēle : Start windows normaly safe mod u.t.t ,bet tajā pašā laikā ar klavu pakustināt neko nevarēju. Ceru uz jūsu palīdzību,paldies jau iepriekš. Varbūt kāds var uzaicinā mani skaipā un palīdzēt? Niks - ncaaaa1 Edited December 2, 2010 by nl_ll Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kadaa sakara floppy disku vinsh tev rada? CIk zinu Bootos ieiet ir ar f2 standartaa Un she tev bija WISTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nl_ll Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Nu man piedāvā F8 F9 Delete Krč kāds var izpalīdzēt un uzaicināt skaipā ncaaaa1 pastāstīt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now