Jump to content
GIGN Forum

Konspekts


Cereza
 Share

Recommended Posts

Mans nacistiskais pasniedzeejs ir uzdevis man 15 lpp garu konspektu, njemot veeraa, ka es NEKAD neesmu rakstiijusi konspektu, jo neviens man nekad nav uzdevis tik stulbu uzdevumu, man vajag kkaadu paraugu. Taa kaa, ja kaadam ir augstskolas liimenja konspekts, kas bijis paredzeets iesniegshanai/veerteeshanai es buutu nenormaali prieciiga vinju sanjemt vienkaarshi, lai saprastu, kas man jaadara, nu tur - atsauces, struktuura utml.

Paldies jau ieprieksh. Nopirkshu alinju labaakajam paliigam.

:sparta:

Link to comment
Share on other sites

Pirmo reizi dzirdu par 15 lpp konspektu. Vai nu tavs pasniedzējs smagi putro visu padarīšanu, vai arī mani augstskolas gadi ir metami misenē, vai arī tev ir jākonspektē afigennākais teksts. Principā normāls konspekts ir svarīgāko tēžu un atziņu apkopojums no konspektējamā darba. Ja jākonspektē viss darbs (piemēram, grāmata), tad konspekta struktūra atbilst visas grāmatas struktūrai, sekojoši, ja jākonspektē nodaļa- nodaļas struktūrai. Atsauces- vismaz @ SZF mēs konspektos atsauces likām tikai uz tiešiem autora citātiem.

15 lpp konspekta man konkrēti nebūs, varbūt kāds 2-3 lpp garadarbs ir vēl uz PC palicis.

Link to comment
Share on other sites

15 lpp konspekta man konkrēti nebūs, varbūt kāds 2-3 lpp garadarbs ir vēl uz PC palicis.

Tāpēc arī rakstīju - pasniedzējs nacists :D Man ir 15 lpp konspekts par 250 lpp grāmatu jāsaliek kopā. Visam pāri ir tas, ka man tam ir divas dienas laika un grāmata ir angļu valodā.

Ok, paldies, breetz, es laikam sapratu +/-, kas man jādara, VFF varētu būt tīri līdzīgas prasības atsauču ziņā. Enīvei - tagad jātiek galā ar slinkumu :X

Link to comment
Share on other sites

es saprotu tas tev augstskolai, teoretiski videne tev nevajadzetu macities, tad nu luk,m ieej augstskolas webaa un paskaties metodiskos noradijumus kaa ir jaaraksta referati, konspekti un parejie suudi ;) vismaz visas kuras es esmu macijies tadi ir atrodami web lapaa.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...