LiL^Scr4PpY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) Cau, cau, cau! Tad nu esmu te iegriezies lai apstastitu situaciju- Speleju es un speleja Epix. Kaa jau pienakas kartigi fragoju[butiba saku iesilt] karte de_nuke... Spelejam abi pa CT un taa... ka jau normali piu piu fragodams, sanaca visus pretiniekus nokjert no muguras. ieskrienot no A ieksha kvadrata un ejot uz budinju.. So.. Epix skrien no rampas un salade svinu[man komandasbiedram] mugura un no ta jau esoshajiem tur 0 hp, palika vel vairak 0 hp. Radaram skils protams pietrukst bet tas tachu ir pubs. tad nu es mazliet noskaities nekljudigi raidiju vienu shavinju no egles Epix galvas virzienaa. un protams ilggadejais skils nepievilj, esmu noshavis epix, varbut pat isti negribot... vnk izradijas ka vinjam ari ir 0 hp.. patiesiba pats jau bija vainigs ka saka.[rikojos ka mazinjsh, bet nu sorry] BET jautajums ir tads: Ka admins var atljauties tadu valjsirdibu un bez bridinajuma banot. ka redzams banam iemesla nav... Demo es nemetishu, manis pec neatbanojiet, vnk mazliet stulbi, ka tada visatljautiba kakdiem epixiem un taa... ar nebeidzamu optimismu un smiinu gjiimii.. G G G UUNIIT! +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 69347 | ADMINS: Epix | NOBANOTAIS NIKS: [G-Unit]*LiL^ScR4PpY* | NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:0:2773138 | IEMESLS: | UZLIKTS: 28.11.2010 01:23 | Uzlikts pirms 5 stundam 56 minutem | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/69347 +--------------------------------------------------------- Edited November 28, 2010 by LiL^Scr4PpY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Principaa apstasimies pie vietas, ka es tev saladeju svinu, es vienu lodi izsavu, jo kad vel skatijos rada tur neviena saveja nebija. Es nevareju pardzivot, ka tu man del 9hp atnemsanas atnem visu :S tad nu savu zhulti gribeju izlikt tevi izmetot ara par nesaprasanu, ka neviens tevi speciali nesauj nost. Jaa, man pazuda 1 pirms nulles tapec ari sanaca uz muuzhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Nonjeemu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts