Jump to content
GIGN Forum

Juusu Probleemas


Alise
 Share

Recommended Posts

sveikiiiiii daargie,

man vajag juusu probleemas! veelams rakstiski pamatot kaada tieshi probleema Tevi/juus skar un probleemas risinaajumu. tb kkaadu piedaavaajumu - kaa vareetu risinaat, tieshi Tavu probleemu.

labi, ir veel alternatiiva- ja Tevi viss apmierina tad varbuut ir kas taads kas prasaas peec, sauksim to par dziives klimata uzlaboshanu - ir idejas bet nav naudas.

lieta taada ka es rakstu projektu. ar meerkji piesaistiit naudu no pashmaaju vai eiropas fondiem

gaidu aktivitaati,

liels paldies jau ieprieksh .)))

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es jebu tādus kā tevi...

Bērns ir tāds kādu viņu audzina un 2 gadu vecumā tā īsti vēl nevar piesiet audzināšanas sekas... Man arī nepatīk mazi bērni kuri ņerkst, bet es ar to sadzīvoju... Gribi pateikt, ka tu savu 2 gadu vecumā biji zelta gabaliņš? 100 procenti, ka pļūtīji zupiņas ik pēc pāris stundām un tevi dabūja mazgāt ašpadsmit reizes dienā un kādam tu tiešām biji noriebies līdz vemšanai. Es gan labi atceros, ka esmu bijis kluss, mierīgs un kautrīgs bērnelis, bet nu kas tajā vecumā bijis, to gan es nezinu, gan jau tāpat bļāvu kā lielākā daļa.

Par tēmu:

- Problēma, - Problēmas ir tikai galvā

- Atrisinājums, - Vajag domāt par pozitīvo, jo problēmas radi tikai tu pats sev, citi tikai pastiprina.

Link to comment
Share on other sites

Tas sikais, bez mamas ne soli nevar paiet, čikst par katru mazāko sikumu. Runājot par mani es esmu izlasijis manas Mātes sarakstīto dienasgrāmatu par maniem pirmajiem 5 dzives gadiem. Un es salidzinājuma ar manas draudzenes siko esmu īsts brinum bērns.. Pats sava nodaba vareju spēlēties un biju no klusajiem bērniem, nekā viņs.. Es nevaru izturet kad raud 24/7 nērvus vnk izēd līdz pēdējam.. Man patik miers un klusums. Bet es meiģinu sadzīvot, jo jau tulīt buss 1 gads kopš esmu kopa ar savu draudzeni un viņas bernu.. Un nav viegli būt pēkšņi svešam bernam par audžu tēvu.. Jo istajam tēvam par bērnu ir pilnigi POH.Js

Tāpēc kamer viņš ir mazs puņķu tapa un tikai raud.. TA IR MANA PROBLEMA

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

Neciksti. Esi vecis. Tu esi gimenes vecis. Tev ari jaizdoma, ka audzinat siko, lai vins nebutu punku tapa. Aizej pie kada gemenes specialista, palasi gramatas, ja savadak netiec gala. Tu esi nozelojams.

Atgriezoties pie Alises crepa - daudz kur varetu eiropas naudinu pateret. Bet, nu vajadzetu 30 - 40kLs. Teiksim, varetu razot aktivo reference akustiku, varetu stradat pie masinbuves, automatizacijas, utt.

Beefs

edit: ps -chiky vispar lame. Priecajies butu - tiki pa leto pie sika. Draudzene ar siiko - kas var but vel labaak? Aksts ku aksts...

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Tāpēc kamer viņš ir mazs puņķu tapa un tikai raud.. TA IR MANA PROBLEMA

Šeit nav AINAS šovs, līdz ar ko - neviens tev nepalīdzēs, brīnumbērn! Nejau visi ir vienādi un tev savos gados tak vajadzēja zināt, ne?

Problēma - Visas tās nodokļu, etc. sūdu palielināšanas, kas vidējajam latvietim atkal liks matus paraut no galvas laukā!

Risinājums - ES uzdāvina vel pāris ļimonus naudiņu, KURU NEVIENS &(R&)$&)Q# neiebāž sev kabatā, bet gan godprātīgi viņu iztērē, lai visādus sūdus neceltu augšā. Nu kaut kā tā!

Link to comment
Share on other sites

Mana problēma ir, ka ejot pa ielu, sēžot sabiedriskajā transportā, vasarā pludmalē sauļojoties utml. brīžos ieraugot kādu sievieti, kas piesaista pastiprinātu uzmanību, acumirklī nav manā gultā.

Risinājums - samierināties ar to, ka ar visām tā nevar un iet garo ceļu, pieciest jebatoriju ar 3-5 randiņu nogaidīšanu.

:thumbsup::muahaha:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...