Epix Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Sakas atmazka tiem, kas pateica, ka nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Nu ja epix, jo es brutaalu wh nejeedzu atshkjirt. Njemu banus nost uz haljavu. Edit: LOL, tikko gribeeju uztaisiit to skriinu un tur, kur bija jabuut rakstiitam "plosis" speelee speeleetaajs ar niku " ich ficke ficke dic". Mistika. Edit2: Patinot demku uz priekshu liidz vinjsh ir Ct pusee un tad patinot atpakalj liidz kartes saakumam, tad gan raada "plosis". Link to comment Share on other sites More sharing options...
plosis Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Točna Nezinu, kas tas tāds ir, bet nu es tas nēsmu. Viņam sensitivity ir 3x mazāks, pings 3x lielāks un spēlē taka es pirms 8 gadiem Takā man nav kompī ne čītu, ne bračkas mājās kurš kautko tādu varētu izdārī, tad es domāju, ka tas ir kautkāds gļuks. Pie mana nika "plosis" nevienu citu IP arī nerāda. Edited November 8, 2010 by plosis Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Iesaku pačekot konsuli vai kāds neiziet, tad kad plosis ienāk. Varētu būt demo gļuks, jo abi pārklājas un tinot atpakaļ HLTV demo mēdz būt visādi gļuki ar nikiem, fragiem utt. Bet nu anyway. Nesliktu drāmu esat sataisijuši viena puikas dēļ un pats puika nav labāks -> drama queen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plosis Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Kad viņš nošauj, tad rāda niku plosis (kosole), bet kad iziet no servera, tad rāda - ?ich ficke ficke dich has left the game Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Izvilku logu no demkas. plosis connected ?plosis is joining the Counter-Terrorist force Tas notika pec 10minutes , tas ka jums radija plosi sakuma ir HLTV bugs kursh eksiste kopsh paradijas vispar HLTV. Tu vari noskatities demku un tad ja ieslegsi vinju no sakuma tad medz radit cita speletaja niku uz cita cilveka , jo kad tu skatijies pirmo reizi vinsh jau izgaja. Nezinaju ka tie kuri izskata sudzibas pat nezin sho prikolu P.S. nekadi plosi utt. pirms 10 minutes nespeleja , ta ka varat nemt nost banu shim nabam. Edited November 8, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Vopshem tad shitam piparam "plosis" banu nonjemu, un ka redziet serveri ich ficke ficke bla bla bla, tad droshi lieciet banu pamatojoties uz sho demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Shii, manliekas, ir bijusi stuulbaakaa suudziibas izskatiishana ever. Piecas reizes griezhas uz rinjkji. Es nesaprotu to, kapeec lmz vinju nobanoja ct pusee, jo tur nekaa tieshaam nebija. Parasti tachu admins liek banu kad redz un ir paarliecinaats, ka chalis chiito. Kas netika sheit nezinu. Katraa zinjaa, atvainojos plosim un banu atkal njemu nost! Vsjo, taisu topiku beidzot ciet, a to atkal peldeesim uz saakumu mistiskaa kaartaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts