Chiky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kurš no jums spēlē AION, ja daudzi no jums spelē kada normala serveri varetu savakties bariņs un spelēt kopa. Neko daudz par AION nezinu.. Esmu nedaudz paspelejis arzemju highrate serveros. Bet principa esmu amurs jo neko nesajedzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Āmurs tu esi tik un tā. Bet nē, daudz no GIGN Aion nespēlē. Labi ja divi, trīs, moš četri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Bija jau topiks par aion, un tur arī tika pateikts, kurš ir normāls serveris. Infinite serveris ir labs. Pats tur esmu paspēlējis. Spēle man apnika pie 20levela, spēlēju guild wars. Tā labāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 tā nesaki, ja šito ieraudzīs jancho, viņam būs kas sakāms Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Varu viņam tikai piekrist Aion ir morāli novecojusi. Guild Wars ir feināks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 (edited) Aion ir morāli novecojusi. Guild Wars ir feināks. ar ko Guild Wars ir intresantaks ? P.S paskatijos youtube guild wars, cmon tik briesmigu speli vel nebiju redzejis, toties guild wars 2 izskatas daudzsološi Edited November 9, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 ja pierod, tad Guild Wars nemaz nav tik slikts, pats kādreiz spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Aion paspēlēju laikam 3x Latvijas severī, sapratu, ka tas ir tas pats, kas spēlēt single mode, vispār neviena cilvēka online, nu maksimums bija 50 laikam ko redzēju vienīgais labums, uzliec lai kačā attack skilu un dodies no mājām ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now