mephisto Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) nesen zvanīja no bibliotēkas un teica, ka esmu paturējis grāmatu mazliet ilgāk nekā atļauts ~1.5 gadu ilgāk. Jautājums bija tāds, nezinat, kad būs nākamā grēku piedošanas diena, kad varēs grāmatas atdot bez soda naudas? Tā ir tā bibliotēka, kura uz Brīvības un Ģertrudes stūra. Edited October 30, 2010 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Kaads tur bija sods? Pieci santiimi par dienu? Man ir kaut kas liidziigs, laikam ka veel ilgaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 oho, sanak cmuka summa , Pasaki ka suns apeda gramatu + piedava pa vakariem mazgat gridas Boris taa tika cauri muitai kad veda 4 tonnas ar Heroinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Parastibija tā, ka katra mēneša pēdējā 6dienā var nest grāmatas bez soda maksāšanas. Man te ar 3 grāmatas ir iekrājušās 6 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 tātad šodien bija tāda iespēja man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Jap, katra mēneša pēdējā sestdiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Tas pats Jāpainteresējas par to brīnumu būs nākammēnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now