Jump to content
GIGN Forum

Man Vienīgajam Apnicis ?


n1.doks
 Share

Recommended Posts

Es no tām maskām nesaskatu nekādu tolku, savāc 9 un uzkrafto Saxtonu, kurš izskatās vēl pretīgāk kā tās 9 un pisties meklēt tās dāvanas, dēļ kkāda ačīvmenta ir mazliet stulbi, ja neesi mega zadrots :) Un jā Gign's ir vienīgais LV serveris, kurā ir iespēja kaut cik sakarīgi paspēlēt.

Link to comment
Share on other sites

pati mape manuprāt ir briesmīga. tikai tapēc gignu neesmu apmeklējis jau kādas 2 dienas.

Link to comment
Share on other sites

BOT^a- spēlēt serverī ar 30 slotiem un gaidīt giftu ir tas pats, kas cerēt, ka RCT čigāni tiešām tās zelta ķēdītes nav zaguši... Muļķīgi, lai neteiktu vairāk. Mape ir konkrēti pieriebusies jau, vismaz samazinātu mapcycle vajag atpakaļ- lai laiž uz riņķi populārākās mapes un to srano manoru. Ja kāds grib medīt maskas, piržiet uz gift serverim un tusējiet tur..

edīte:

ironija- cilvēks, kas pats sēž gift serverī entās stundas, aģitē, lai PUB'ā paliek manor mape giftu un eventu dēļ... šeim on jū. Ja jau tev tik ļoti patīk vākt giftus pubā (kā tu iesaki), tad nafig pats gift serverī sēdi?

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Hm, pirms tika uzlikta tā manor mape vai tad serveris bija tukšs ? Cik es atceros - nē. Tas hellowīna šit būs līdz 8. novembrim, jūs domājat, ka apmēram divu nedēļu laikā viena un tā pati mape burtiski visos serveros ir jautra? Varu saderēt, ka pēc kādām divām dienām 100% serveris būs tukšs, ja netiks uzliktas normālās mapes atpakaļ! Kso vispār pēdējā laikā nīkuļo pa dienu, tāpēc lūgums nesalīdzināt ar kso ;)

Link to comment
Share on other sites

Shii mape nav tik shausmiiga , vienkaarshi vinja saak besiit peec taa kad tu nospelee 2 stundas, var to karti timelimitu uzlikt uz 2 -3 stundaam un lai peec taam 2-3 stundaam kaut uz 30 min buutu normaalaa kaada , buutu forshi

Edited by cannonfodder
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...