Jump to content
GIGN Forum

Problēma Ar Gta Iv


ksts
 Share

Recommended Posts

Mar ir tāda lietā ka es spelēju man iet vis ideāli bet pēc kāda brīža man vnk sāk raustīties. es nēzinu ko darīt un kad man pat GTA IV nevilka uz min es splēlēju ideāli gandrīz bez lagiem. A tgd ar ieliekot jaunu video karti grafiks ir ok bet kpc man raustās nekad nesapratīšu. Lūdzu kāds help.

P.S varbūt kāds zin kas tas pa sound bug???? tjipa eju spēlē un pēkšņi man paliek ta menu dziesma kas sākumā ir un kad ar mašīnu bremzēju man tās tākā bremzēšanas skaņa visulaiku skan un jā ja mūziku klausās tad pectam izskāpju ārā un tikuntā skan kautvai būšu kādus 100m no mašīnas.

Lūdzu palīdziet.

rekur ir mani benchmark tgd

http://www.bildites.lv/images/g2dcmd967vri18anylsw.jpg

http://www.bildites.lv/images/lq5adc9sh047ugj8o2s.jpg

un tad kad bija vecā video karte

http://www.bildites.lv/images/56nsl1uaysjyxh2f11z.jpg

es nezinu moška vaina ir CPU usage.bet ja nu gadījumā tad ludzu kāds palīdz kā pazemināt cpu usage. es jau tā kad eju spēle izsledzu pilnīgi visu. Skype ,firefox visu ko var.

Link to comment
Share on other sites

ja man ir 512mb un speleju to ko sakuma piedava tas bija 1280x1024 un visi tie es neko neliku un ja nonemu galigi visu off, low un ekranu uz 800x600 cpu usage tads pats bet tad nekas nenotiek :D.

http://www.bildites.lv/images/3ogv0tl2d864p1petu8.jpg rekur bilde par manu pc.

un es iemetu kautkadu t8r 1.0.6.0 versiju vai kautkada tada bet nu itka kur nonem social club sakumu un tad man rada ka var izveleties 3 speles kautvai man nav vinas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...