rusty Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 man tagat problēmas ar wireless netu...reizēm viņš no zila gaisa uzmet "!" pie uztveramības logo. ķip "no internet access", lai arī pati uztveramība ir pilna, un tas viss raustīšanās šits ir totāli random. kaste atrodas blakus istabā..da kompis man ķer swedbankas netu, kas ir vismaz 100 metrus tālāk tākā paša uztvērēja vaina nav..drīzāk kautkas ar softiem...pagaidām vienmēr vnk reconnect ir visu salabojis, bet paliek kaitinoša tā padarīšana...kādas idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 ja ar citu kompi konektejas tavai kastei, tad tas pats nenotiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 cik jautāju tad nope. pārējiem nav bijušas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 bump. tātad vienīgais ko kāds var ir izlikties, ka uzdod svarīgu jautājumu pēc kā nekāds turpinājums nesako? eh. nu neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 nu sorry, tadas pieredzes man nebija, tāpēc neko nozīmīgu pateikt/ieteikt nevaru tavā vietā pamēģinātu citus wifi connectorus... veiksmi O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 WZS ( Wireless Zero Shutdown ) esi mēģinājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now