Jump to content
GIGN Forum

Gostats.com Figņa, Kas Neļauj Atvērt Pusi No Weblapām


peredasts
 Share

Recommended Posts

Virsraksts runā pats par sevi - nevaru atvērt pusi no lapām, kuras mēdzu apmeklēt. Ja ar LV lapām vēl nav tik traki, tad ārzemju brīnumi iet pa pieskari viens pēc otra. Lapa atveras, parādās viss kā vajag un sekundes laikā uzmetas balts ekrāns kā redzams pievienotajā screenā. Esmu izskenējis kompi ar Nod32 un Malwarebytes Anti-Malware, neko neuzrāda. Any ideas?

Ar Exploreri šīs problēmas nav. Mozillu pārinstalēju, nekas nemainās.

post-24779-1287150621_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Man tajā mapē bez hosts faila ir vēl 4, tam laikam tā jābūt. Enīvei, atvēru hosts failu, nekā vairāk par paskaidrojumu kas tas tāds ir tur iekšā nebija, joka pēc gan izdzēsu viņu un norestartējos, nepalīdz. Cits konts neder, vajag salabot šo pašu. Pēdējais variants ir vēlreiz pārinstalēt visu sistēmu, ko gan pavisam nesen jau darīju, vienīgi joprojām nespēju saprast kur es tādu zarazu varēju saķert.

EDIT* Starp citu, viss sākās ar šo - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=48174&hl= It kā sanāca izdzēst pašu figņu, bet vai sanāca iztīrīt arī kompi man nav ne mazākās nojausmas, pieņemu, ka vaina slēpjas kaut kur tur.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

smadzenes iegaadaajies, tur nav nekam jaabuut taja hosts failaa

nahuj paarinstaleet visu windu ja var uztaisiit jaunu akkountu un parmest visus failus?

... musdienu jaunatne

delj kautkadas mozillas nemak uztaisit jaunu akkountu un tagad parinstalees visu windu :lohs:

Edited by fxxx
Link to comment
Share on other sites

Tev tas teksts, kas, pieņemu, defaultā nāk šim host failam, šķiet draudīgs un izraisa manis minēto problēmu [skatīt pielikumu]?

Pie jaunatnes es diezzin vai vairs esmu pieskaitāms, kas attiecas uz komentāru par smadzenēm, nākamreiz cītīgāk izvēlies izteicienus, citādi skaties, ka nesanāk nožēlot rakstīto globālajā tīmeklī nepazīstamām personām. Man nevajag jaunu kontu, man vajag atrisināt problēmu nevis to kaut kādā veidā apiet. Ja tev nav ne mazākās nojausmas kā to izdarīt, tad, lūdzu, nesmirdi te.

post-24779-1287168792_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cits konts neder, vajag salabot šo pašu. Pēdējais variants ir vēlreiz pārinstalēt visu sistēmu, ko gan pavisam nesen jau darīju, vienīgi joprojām nespēju saprast kur es tādu zarazu varēju saķert.

vieglaak nav uztaisiit gadijumaa jaunu kontu un veco nahrenizeet nekaa parinstaleet windu?

pie jaunatnes tu esi palubomu pieskaitaams jo pat neesi nekad redzeejis kailu sieviski..kur nu vel pasudzeties savam teetim lai brauc,atrod un mani atspaarda..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...