Jump to content
GIGN Forum

Acc


lmz
 Share

Recommended Posts

Vēlētos pieteikt kandidatūru acc saņemšanai cs.gign.lv serverī

1. 24

2. rabootal mehanikom,sportivnogo transporta

3. CS igraju uze davno nu s pererivomi.

4. Vot posovetoval ewe raz napisatj odin 4elovek,S vjazi s tem 4to ne hvotaet adminov na servere tak wtob konewno zelalasjbi uz o4enj redko igraju oni po utram i pozdnim vecherom,tak kak v dannij moment ne rabotaju i o4enj mnogo svobodnogo vremja,xo4u pomo4j kak smagu cs.gign.lv ...komandi prowu kick,vote, nu i ban ,

5. Igraju v ljuboe vremja nu boljwe s utra i pozdnim vecherom...

6. http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=103495

7. Reg nick estj

.

Link to comment
Share on other sites

P.S. runajot par to cik vinsh ir adekvats , nak mIRC'a un raksta ka sitis. Kursh adekvats cilveks kaut ko tadu rakstis , ja nu vienigi kads sikais debils.

opjatj ti ngear opjatj ti leziw tebja ktoto trogal rasslabsja a esli na to powlo ja dumaju ja tebja postarwi tak 4to butj razbor4iv v viberi slov obwajasj so mnoj.ata

Link to comment
Share on other sites

hvz, tad kad es esmu serverī tad lmz huiņu neporī, bet skatos, ka baigi daudz nesaskaņu ar citiem. katrā ziņā, ja turēs pirkstus aiz restes, tad var iedot, es rekomendēju. lai arī cik interesanti tas neizskatītos, bet vai nav gadījumā tā, ka pubā nav neviena (aktīva) krievvalodīga admina? Kur vispār Zloy un sye aiztesuši? :)

Link to comment
Share on other sites

Skatoties uz beediigo situaaciju serverii, es vinjam iedoshu rekomendaaciju ar noteikumu, ka nebuus vairak nekaadas huinjas un attieksme mainiisies uz labo pusi! Tobish, vareetu vinjam banu uzlikt uz paarbaudes laiku, liidz pirmajai suudziibai, kur vinjsh tieshaam buus riikojies neadvekaati! Chalis, tieshaam pavada daudz laika serverii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...